Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyébként meg ne hogy azt hidd, hogy az MX számodra furcsának tűnő dolgai amiatt vannak mert nem systemd-s.
Dehogy, nem emiatt gondoltam én furcsának az MX-et, rosszul fogalmaztam biztosan akkor. Ne feledjük, hogy a 6 év első x évében jó pár tucat disztrtó használtam én is a systemd előtt, akkor se tűnt fel, hogy az nem systemd-s, utána se tűnt fel, hogy most már azok, kivéve az említett dolgokat, mint a services meg egyéb apró változások.
Egyébként meg ezzel a windowsos gondolkodással nem hülyének akarlak nézni vagy bántani, de amiket most a legutóbbi időben felhoztál, az mégis a wines gondolkodásra emlékeztet. Felhívtam
Hülyének titulálhatsz bármikor, az nem zavar túlzottan, én is nézek időnként hülyének másokat és említést is teszek eme tényről szofisztikáltan. De ez a wines gondolkodás kicsit erős volt.
Nem is emlékszem már a 6 évvel ezelőtti Win7-re.....Neked azért tűnik ennyi minden furcsának, mert túlzottan hozzászoktál az egyféle Mint, egyféle Cinnamon koncepcióhoz.
Ebben lehet valami, szoktam is emlegetni, hogy jó ideje csak felrakom a Mint Cinnamont és használom, bár belegondolva ez nem is tűnik annyira rossz dolognak. Mrt ugye mi van, ha pont ez a célja a galád Minteseknek? Én meg ugye várom évek óta, hogy a sok áldozat, akinek a gépére felraktam, hívjon, hogy jajjjmicsináljon most, de nem hívnak. Szóval jó ez így.
Most mivel valami teljesen eltérőt szeretnék és nincs már MX-em, másik topikról beugrott, hogy Winx-et rakok fel. Ez nektek is jó, mert benneteket tuti nem foglak kérdezgetni, Winx topikosokat meg főleg nem.
Ugye systemd-mentes oprendszer kell most, márpedig a Winx is az! Szedhetem is szét a 850 EVO-s pendriveomat.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 32GB DDR5 256GB NVMe gar
- ThinkPad T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB ujjlolv IR kam új akku gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1240P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Iphone 12 128Gb-Patika állapot
- Hator Hyperpunk 3 Vezetékes Fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem is emlékszem már a 6 évvel ezelőtti Win7-re.....