- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videókártya nem dolgozik rendesen (20-30% kihasználtság)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pete55555
üzenetére
Egy másik topikba írtam éppen: 150 x 73 x 9 mm számomra a legnagyobb, amit még örömmel tudok használni, vagyis nem érzem kompromisszumosnak, és 152 x 74,5 x 10 mm-ig még hajlandó vagyok elmenni. Azon túl viszont már kimondott szenvedéssel jár a használat, szóval ha lehet, mást választok.
1 mm eltérés is lehet nagyon jelentős, tapasztaltam már. Nagyon tetszett a V30, most is tetszik, és eddig már 6x tapperoltam meg Media Marktban sokáig, hogy barátkozzak a méretével; de nagyon nem megy a 75,4 mm-es szélesség megszokása, miközben a 74 mm még oké.
-
Én is nagyon vártam, mondjuk úgy voltam vele, hogy vélhetően az ára miatt le fogok maradni róla. Ettől függetlenül sajnálom, kár érte!
Perpill a G8 tűnik esélyesnek, bármilyen nagy is. A G7 szélessége ugyanis oké számomra, és a V30 hossza is; vagyis tudom, hogy még jókedvűen tudnám használni ezt az új modellt. Már csak az ára kérdéses, illetve az, hogy bejelentik -e az Xcover 5-öt, mert az is meg tudna mozgatni, ha nagyon nem rontják el.
-
Vicces lesz, ha egy kamu XZ4 Compact rendere volt a legtöbb emberre a legnagyobb hatással! Gondolom, nem fognak mást már bejelenteni; vagy esetleg mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- iPhone 15 Plus 256GB yellow gyári független megkímélt akku 90%
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone Air 256GB Space Black ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium 94% ! 3 Hó Jótállás
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium ! 3 Hó Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest