Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Azért a Sony se volt mindig megbízható, pár éve még elég erősek voltak abban, hogy szar kijelzőket tettek a telefonba. Gagyi LCD-vel pakolták tele még a komolyabb mobilokat is, amikor már az IPS és az AMOLED ott volt a középkategória tetején is, ráadásul még bajok is voltak a kijelzőikkel.
Az iOS limitáltsága meg szerintem csak egy szűk réteg problémája, én az Androidot sem témázom szarrá, rootolva sincs, mert nincs rá szükségem.
A Snapdragon 630-ért jár a fekete pont, másfél-két évvel ezelőtti középkategóriás teljesítményt nem illik hozni már, feltételezem, az ára 2019-es középkategóriás lesz.
A 21:9-es képarány egy ilyen eszköznél szerintem hülyeség.
Rég láttam Sony telefont, örömmel látom, hogy azt a hülye tájidegen kerek ezüst bekapcsoló gombot kukázták végre.
Pedig volt egy időszak, amikor jó volt a Sony, mondjuk az Xperia 1 meggyőzőnek tűnik, már kevésbé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jövedelem
- Milyen notebookot vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Revolut
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- trek81 károsultjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest