Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Még csak benéztem egy rendszerépítő topicba, de az építés nem tűnt ilyen egyszerűnek.
Az sw is mindig kérdéses, de maga a vezérlés része sem olyannak tűnt, hogy 5 megvett, előre beállított eszközt bekonfigol az ember és plug'n'play megy az egész cucc. Erősen villamosmérnköki szintnek tűnt "jelek és rendszerek" előadásról.
A mélyére nem mentem, őszintén szólva ilyen szinten nem is akarok, ahogy néztem a topicban mindenki az építési fázisban tartott kb. 10 év után is.
-
sb
veterán
Nem kötekedni akartam, tényleg érdekel, hogy ki-mit ajánlana egy ilyen rendszer helyett pl.
Az ránézésre látszik, hogy ez így tényleg elég kevés... nagyobb, komplex rendszerek viszont általában nem az otthon összerakható kategóriába tartoznak.Valamint amennyire utánaolvastam, azok is erősen küzdenek az irányítási oldalról. Tehát ha hw-sen komolyabbak és robusztusabb rendszerek is, sw oldalról viszont nagyon korlátolt, egyedi megoldások. A mai droidos, stickes, tucatnyi érzékelős környezetben legalábbis nagyon ósdinak hatnak.
Tényleg érdekelne, hogy merre induljon el az ember, nulláról, ha jó, megbízható, de mai tehcnológiai szinten lévő, kezelhető, összerakható rendszert akar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Napelem
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gaming F15 újszerű garanciális LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest