Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz
Vartanus #253 üzenetére
prociban mindenképp visszalépés lenne valószínűleg. a 4x megtud akadni rendesen ha olyan alkalmazásról van szó. valószínűsítem hogy az egyes magok lassúsága miatt.
használat közben van hátlap ropogás már az elejétől fogva.
amit belehet állítani mint alapértelmezett írási tárhely, valószínűleg csak az app-ok letöltésénél segít, de ugyanúgy települ mint más telón. néhány alap programot felraktam és már csak 2.5GB elérhető...
dobozból kivéve is csak 3GB körüli tárhely van szabadon, nem 3.6én játszom GPS alapú játékkal ahol a GPS pontosság alapvető és hamar kijön. ez alapján tudom mondani, hogy a GPS lehetne pontosabb is...
Wifi-vel nincs semmi probléma. gyors.
telekom hálózatot használok és nem szakadt meg hívás.
kijelző felbontással kapcsolatban már írtam véleményt.
-
kontrobi
aktív tag
válasz
Vartanus #253 üzenetére
Az, hogy az 1.7-hez képest esetleg ez mekkora visszalépés -ha egyáltalán az - nem tudom, én 4x1.2-ről jöttem ahhoz képest meg ugye ez erős fejlődés.
Nem érzékelek csavarodást, a hátlap számomra kifejezetten kellemes fogású. Nyekergés sajnos van egy kicsi, rögtön az első hátlap levétel után a bekapcsoló oldalán érhető tetten. Házilag orvosolható valamilyen szinten.
Én komoly hálózati hibával nem találkoztam. Kissebb gsm problémák adódtak de nem vészes, újraindítás után helyreállt. Ezt is nyáregyházán tapasztaltam, itthon nem.
SD-re telepítek mindent, GPS, játék, mindig tv stb...
A Lollipopp egy nagy kérdés mennyit fog elvenni a tárhelyből, én úgy gondolom vagy inkább bízom benne, hogy ezt megoldják okosan.GPS-t sokat nem használtam de amikor igen, működött rendesen, hiba nélkül.
WiFi nekem panaszmentesen szalad, stabil. Amikor hiba volt az is a router miatt.
Remélem segítettem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Windows 10
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Autós kamerák
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest