Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz
Vartanus
üzenetére
prociban mindenképp visszalépés lenne valószínűleg. a 4x megtud akadni rendesen ha olyan alkalmazásról van szó. valószínűsítem hogy az egyes magok lassúsága miatt.
használat közben van hátlap ropogás már az elejétől fogva.
amit belehet állítani mint alapértelmezett írási tárhely, valószínűleg csak az app-ok letöltésénél segít, de ugyanúgy települ mint más telón. néhány alap programot felraktam és már csak 2.5GB elérhető...
dobozból kivéve is csak 3GB körüli tárhely van szabadon, nem 3.6én játszom GPS alapú játékkal ahol a GPS pontosság alapvető és hamar kijön. ez alapján tudom mondani, hogy a GPS lehetne pontosabb is...
Wifi-vel nincs semmi probléma. gyors.
telekom hálózatot használok és nem szakadt meg hívás.
kijelző felbontással kapcsolatban már írtam véleményt.
-
kontrobi
aktív tag
válasz
Vartanus
üzenetére
Az, hogy az 1.7-hez képest esetleg ez mekkora visszalépés -ha egyáltalán az - nem tudom, én 4x1.2-ről jöttem ahhoz képest meg ugye ez erős fejlődés.
Nem érzékelek csavarodást, a hátlap számomra kifejezetten kellemes fogású. Nyekergés sajnos van egy kicsi, rögtön az első hátlap levétel után a bekapcsoló oldalán érhető tetten. Házilag orvosolható valamilyen szinten.
Én komoly hálózati hibával nem találkoztam. Kissebb gsm problémák adódtak de nem vészes, újraindítás után helyreállt. Ezt is nyáregyházán tapasztaltam, itthon nem.
SD-re telepítek mindent, GPS, játék, mindig tv stb...
A Lollipopp egy nagy kérdés mennyit fog elvenni a tárhelyből, én úgy gondolom vagy inkább bízom benne, hogy ezt megoldják okosan.GPS-t sokat nem használtam de amikor igen, működött rendesen, hiba nélkül.
WiFi nekem panaszmentesen szalad, stabil. Amikor hiba volt az is a router miatt.
Remélem segítettem!

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest