- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
ibomol3
tag
válasz
sz.balazs.95 #41 üzenetére
Jó lenne tényleg amit mondasz,majd ki derül hogy milyen lesz a kapcsolat, a Jolla Store-ba egyénként lehet fel tölteni droidos appokat is és akkor onnan lehet le szedni az apk-t de egyenlőre elég silány a felhozatal, a natív Sailfishre lévő programok közül egy kettő ami használható, vagy értelmes (elemlámpa, screenshot) de nagyon kevés app van benne. De szerintem a Yandex-et nyugodtan el lehet felejteni
Majd felrakom a napokba telefonra a Play Store-t és majd le írom a tapasztalatokat, mert 1Mobile markettal az a baj hogy ha egy nagyobb játékot akarok le szedni (pl: Dungeon Hunter 4, olyan 1 giga) akkor le szed egy 10 megás apk-t amit ha el indítok akkor le akarja húzni a játékot play store-ról de ugye mivel nincsen rajta így nem tudja :/ tehát majd neki esek, igaz ahogy néztem nem nagy művészet rá tenni
-
ibomol3
tag
válasz
sz.balazs.95 #23 üzenetére
Nem kell orosznak hazudni magad.
Natív programokból kevés van még sajnos, erre majd rá kell feküdniük szerintem. Külső lelkes fejlesztők csináltak natív app.-ot pl: Facebook-Freinds meg Twitterhez Watshapphoz is van külön natív amit le lehet szedni az Openrepos-ról, igazából amik ott vannak natív appok kb annyi is van egyenlőre. De nyilván lesz rajta majd a jolla által ki adott natív kliensek is, egyenlőre meg ott vannak a droidosok, azok is teljesen jól használhatók
Play store-s okosságot már olvastam én is, de még nem próbáltam ki h őszinte legyek annyira nem hiányzik
-
ibomol3
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest