Hirdetés
- Genius SW 5.1 Home Theater
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Léghűtés topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ibomol3
tag
Jó lenne tényleg amit mondasz,majd ki derül hogy milyen lesz a kapcsolat, a Jolla Store-ba egyénként lehet fel tölteni droidos appokat is és akkor onnan lehet le szedni az apk-t de egyenlőre elég silány a felhozatal, a natív Sailfishre lévő programok közül egy kettő ami használható, vagy értelmes (elemlámpa, screenshot) de nagyon kevés app van benne. De szerintem a Yandex-et nyugodtan el lehet felejteni
Majd felrakom a napokba telefonra a Play Store-t és majd le írom a tapasztalatokat, mert 1Mobile markettal az a baj hogy ha egy nagyobb játékot akarok le szedni (pl: Dungeon Hunter 4, olyan 1 giga) akkor le szed egy 10 megás apk-t amit ha el indítok akkor le akarja húzni a játékot play store-ról de ugye mivel nincsen rajta így nem tudja :/ tehát majd neki esek, igaz ahogy néztem nem nagy művészet rá tenni
-
ibomol3
tag
Nem kell orosznak hazudni magad.
Natív programokból kevés van még sajnos, erre majd rá kell feküdniük szerintem. Külső lelkes fejlesztők csináltak natív app.-ot pl: Facebook-Freinds meg Twitterhez Watshapphoz is van külön natív amit le lehet szedni az Openrepos-ról, igazából amik ott vannak natív appok kb annyi is van egyenlőre. De nyilván lesz rajta majd a jolla által ki adott natív kliensek is, egyenlőre meg ott vannak a droidosok, azok is teljesen jól használhatók
Play store-s okosságot már olvastam én is, de még nem próbáltam ki h őszinte legyek annyira nem hiányzik
-
ibomol3
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Genius SW 5.1 Home Theater
- ZEN.com
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- EAFC 26
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest