- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Májusi hardverszeánsz
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CybonTom
tag
Nem írok, hosszabb választ, mert látom már te magad is elismered, hogy amit írtál elég szubjektív. Sajnos a vége igenis pocsék lett és összecsapott, amin még a dlc is csak nagyon nagy jóindulattal segített bármit is és az amit kaptak az arcukba érte az remélem elindította őket valami normális úton.
-
Ezt te is tudod hogy belemagyarázás. Művészi befejezésnek állítod be, miközben maguk a készítők is bevallották, hogy a kiadáskor már érezték a szükségességét egy DLC kiadásának, mert maga az alapjáték is logikai bukfenceket tartalmazott a "magyarázatok " tekintetében.
Amúgy meg az egész 3. rész játékstílusa sem volt nekem annyira szimpatikus mint a 2. részben, valamint a befejezés ha ilyen belemagyarázósra sikerült, akkor igencsak stílusidegen lett, mivel nem ez jellemezte a játékot az első két részben. Ezt, aki végigjátszotta az első 2 részt , érezte, hogy ez a vég nem passzol egyszerűen az egészhez. ( és nem, nem akarok végigolvasni 4 könyvet ahhoz, hogy élvezhessem a játékot befejezéssel együttMintha egy sport cipőt húznál fel egy szmokinghoz.
Persze ha neked tetszik , én tiszteletben tartom, de elég nagy vihart kavart a játékvilágban ez a rész, még a tesztelők és a szaksajtó is értetlenül állt a dolgok előtt. -
Polllen
nagyúr
Érthető, hogy ennyi ember próbálja megmagyarázni, hogy a kedvelt játék vége is zseniális, mert így nem kell szembesülni azzal a tökön rúgással, amit a befejezés összecsapása okoz.
Bármi is volt az eredeti terv, részben valósították meg. Utólag pedig bármit rá lehet sütni.
Külön öröm, hogy említed a cod-t, hiszen az me3 nagyobbik fele pontosan ugyanolyan lövölde. -
CybonTom
tag
Nekem is tetszett mind3 rész, kivéve a legvége... ugyanis nehezen bírnám rámondani, hogy megütötte azt a mélységet és színvonalat amit maguk a játékok képviseltek, az átszínezett, minimálisan változó, az előző pár száz óra játékát abszolúte semmibe vevő és amúgy is logikátlan lezárás.
Nagyon remélem, hogy megint csinálnak egy bődületesen jó játékot, jó történettel és végre normális lezárással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest