- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- HTPC (házimozi PC) topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Persze, egy HP-hoz vagy Lenovohoz képest még mindig spátai és primitíven egyszerű a Dell modellsorozatainak rétegződése
Igen. A notebook piacon az utóbbi években egyre több szegmens jelent meg, mert miközben nagyjából megmaradtak a régiek, közben felcsatlakoztak új kategóriák, Gamer- , ultra-, tablet- bookok, pl.
Egyébként a Vostronak sok értelme nem volt. A kis cégek, akiknek eredetileg ki lett találva a Vostro széria, ahol spórolni akarnak, manapság jellemzően Inspiron konzumer gépeket vesznek. Ott, ahol professzionális gépet akarnak, és van rá pénzük, azok felhasználási orientációtól függően a Latitude, XPS-t vagy valami Ultrabookot.
-
aaa3
csendes tag
szoval akkor mondjuk ugy, h "hol volt" :)
mert eleg szep a listatok amit irtatok, 3 gyartoval, es ahhoz viszonyitva szerettem volna beloni. mert ettol nem lettem okosabb: http://www.thinkwiki.org/wiki/ThinkPad_series#ThinkPad_R_series , kb mintha csak annyit mondana, h szinte teljesen mint a t(de az sl-t mar lattam en is, h nagyon huzak le, gyakorlatilag egy ideapad, es tenyleg, kepek alapjan is eleg remiszto...)
-
rudi
nagyúr
Na, most kaptam T450 speceket, GeForce 940M szerepel a listán! Az L450 pedig Radeon R7 M240-et kap. Még mókásabb, hogy a T450-nél 1600x900-as a nagyobb felbontású kijelzőpanel, az L450-nél pedig Full HD IPS szerepel az alap 1366x768-as mellett. Elvileg a hónap végén meg is jelennek a boltokban, mondhatni a korábbi generáció árszintjén.
-
Uzi74
senior tag
Én sem mostanában tervezném, csak akkor lenne érdekes, ha 4300M helyett valódi 4 magost akarnék bele - remélhetőleg kvesebbel növekedne a hőtermelés és a fogyasztás és talán a virtualizációt is jobban támogatják majd a broadwell-ek.
A 16GB-os RAM modulok támogatása lenne még egy dolog ami érdekes lehet a jövőben. -
-
-
törölt tag
-
zsolt501
nagyúr
Rudi ez tévedés, hogy csak akkor kell oda írni, mert egy újonnan idetévedt illető nem fogja tudni, hogy ti milyen környezetben teszteltek.
Amúgy hőmérséklet tesztelésnél az is befolyásolja a tesztet, hogy milyen felületen van a készülék, mivel vannak olyan felületek amik elvezetik, és vannak amik ott tartják a keletkezett hőt.
Tudom ez szőrszál hasogatás, de majd tegyél egy próbát egy sima bútorlappal, és egy olyan asztallal aminek üveg vagy fém a felülete, mérhető a különbség, és nem 1-2 fokról van szó, főleg ha a készülék huzamosabb ideig egy helyben van és terhelést is kap.
Volt szerencsém pár gépet így tesztelni, és bizony nem mindegy hogy a készülék alatt lévő hő hogyan tud eltávozni, mert nem mindegy hogy az a hő eltávozik e vagy megreked az alatta lévő felületben.Ne vedd szőrszál hasogatásnak, vagy piszkálásnak amit írtam, de bizony ezek jelentősen befolyásolnak egy tesztet, főleg akkor ha hőmérsékletről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Automata kávégépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest