- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Riasztó topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Szép!
Én is mindent szét moddolok, ha van rá esély. De ha nincs, akkor is megpróbálom!
(mobilok mindig, ipod touch, psp, stb..)Haveromnak van egy 160gigás ipodja (ha jól nézem wikit, akkor az is egy classic, méghozzá 6g),arra is fel lehet ezt varázsolni?
Illetve van még elfekvőben egy 2g ipod nano. Csak azért nem nyúltam még hozzá,mert el akarom adni, de olvastam, hogy az 1g nanora is lehet okosságot varázsolni, de 2g-ről nem találtam semmit.
Vajon lehet vele kezdeni vmit?Bocs, hogy téged zargatlak ezzel, csak látom beleástad magad a témába!
Nekem már az is elég, ha vmi gyűjtőoldalt mutatsz nekem, a többit megoldom, hiszem nagyobb az öröm, ha magad fedezed fel
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest