- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
Gyorsan reagáltak, de lehagyták róla a hdmi-t és a displayportot. Ezt a touch megoldást alkalmazta a Sony is az eyetoy-al ha jól rémlik.
-
-
yash
senior tag
hat nem tudom, szerintem mar a harmadik ujj is problemat okoz, amennyiben pl egy negyzet ket szemkozti atlojaban van aket ujj, akkor barlmeyik 3. sarkanak a negyzetnek nem lesz kepes erzekelni , mivel ott mar a keresztezodesben mindket iranybol megszakitottak egyszer a fenyt.
egyebkent kivancsi lennek, hogy nez ki egy ilyen monitor lefenykepezve (az infrasugarak miatt guye), valoszinuleg egy nagy feher infrapaca az egesz
-
X@b3e
addikt
Frankó. Én ebben személy szerint látok fantáziát. Legalábbis jóval többet, mint az nV csoda-3d szemüvegében. Ha elterjed, lehet új monitort venni jó drágáért
-
littlelion21
addikt
És ki gyártja a panelt?
-
simonzé
addikt
A monitorom káváján már hetedik éve ott pihen egy matrica amelyen 3 piktogram van:
1. Egy ujj ami a monitorhoz nyúl
2. Egy ember fején csattanó ököl
3. Egy koporsóEzek alapján a multitouch-ot nem nekem szánták. Nem szeretném ha a kijelzőm tele lenne ujjlenyomatokkal.
-
Antibazsi
aktív tag
válasz
PowerBuldog #2 üzenetére
Ha egy síkba kerül a két ujjad (pl pont x tengelyre merőlegesen) attól még ott van a másik irány (y tengely)...ott már nem tud egy síkban lenni mert akkor már egymáson lenne az újjad
Ezzel a megoldással 4 ujjig simán működik a multi touch,ha már 5-öt használsz akkor előfordulhat,h a másik négy teljesen leárnyékolja,de valljuk be az már elég mókás lenne.
Ennek ellenére kellene a francnak akármilyen éritőképernyős monitor. Örülők,h az egeret alig kell mozgatni pár centit,nem hogy egész nap mindkét karomat feltartva hadonásszak.Végén még kiizmosodnék.
megelőztek
-
Dassler
őstag
válasz
PowerBuldog #2 üzenetére
Gondolom X és Y tengelyen (kvázi képernyő kávájának alsó vagy felső és valamelyik oldalsó részén) is vannak érzékelők, és az ujj pozícióját ugye ez a két koordináta határozza meg.
-
opera11
tag
válasz
PowerBuldog #2 üzenetére
Ha oldalt és felül is vannak infra érzékelők, akkor megoldható
Ha egy vízszintesben van két új, akkor az alul és felül lévők érzékelik a különbséget. Egyébként szerintem lehetne 3 érintést is kezelni...
-
.mf
veterán
Ha jól sejtem, ez a 21.5"-es panel is 16:9 FullHD -- igazán tehettek volna HDMI- (vagy nem licensz-díjas displayport-) kimenetet...
Érdekesnek hangzik, kíváncsi leszek az árára: jelenleg az érintőképernyőket elég drágán adják, de evvel a (már máshol is használt) infravörös megoldással tényleg jóval alacsonyabb lehet az előállítási költség -- na de az eladási ár, az már teljesen más tészta szokott lenni...
-
PowerBuldog
veterán
Kíváncsi lennék, hogy egy ilyen infra ledes kijelző mitől lesz multi touch. Ha egy síkba kerül két ujj, akkor azt hogy érzékeli? vagy olyan sűrűn lennének ledek, hogy néhány tized mm eltérést képes lenne érzékelni?
-
mephi666
nagyúr
hm... jó sok számjegyből fog állni az ára, az is biztos... eszembe jut róla a különvélemény, hogy hasonló módon kell majd hadonászni, ha át akarod méretezni/rendezni az ikonokat
kell hozzá jópár év, hogy elterjedjen a háztartásokban is...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az új Optical Touch monitort már a Windows 7 képességeinek kiaknázásához fejlesztették.
- DELL ULTRASHARP U2415B 24" monitor FHD/IPS
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- MSI G2712f Gamer Monitor!27"/Ulra Rapid IPS/FHD/180hz/1ms/Freesync-Gsync/
- AOC G2490VXA Gamer Monitor! 24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc Premium-G-sync/
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest