- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheDragon007
senior tag
A nyeremény télleg nem sok (még egy "közepes" alienware gépre se elég, a durva 10k+osokról nem is beszélve). Ami érdekelne, h milyen hardvereket tuningoltak pontosan (cpu-z + gpu-z képeket kérek, esetleg vid értéket, feszt, alaplap típusát is szívesen látnám közzétéve).
-
mephi666
nagyúr
nem értem, akik azt mondják, hogy: "elégedjenek meg a győzelemmel, stb..." lényegében ez is "sport" és ha az ember sok idejét szánja rá és nincs elengedve anyagilag, szeretne valami pénzt is látni belőle... ez olyan dolog, hogy ha a sportolók nem kapnának pénzt a teljesítményükért (annyit, hogy megérje művelni...) akkor csak a gazdagabbak sportolnának, akik amúgy is megélnek valamiből... szerintem egy msi méretű cég simán 10szer ennyit adhatott volna a győztesnek...
-
sksporky
tag
3k$????Egy világméretű versenyen??SZÁNALMAS,ennyit ér az MSI...
-
kariad
senior tag
Dél Afrika.......
Hüm...
milyen jó helyezést ért már el.....
-
toyone
őstag
Szerintem nem a pénz a legfontosabb. Az csak az "ajándék". Sokkal lényegesebb hogy megnyerték,ott voltak,részt vehettek, haverkodhattak stb... Ezek jóval nagyobb értéket képviselnek mint 3000$ vagy több.
Bocs ha naiv vagyok és ebben látom a jót.
Grat nekik.
-
edipqe
senior tag
jó látni hogy jorop odabaxott nekik.
-
v.tom
őstag
Szerintem is kicsit gáz, hogy ilyen hibákat vétenek. Ráadásul egy döntőn. Mellesleg a nyereményt keveslem én is. Mondjuk a hardvert biztosan megtarthatták, de hát akkor is. Nem kaptak olyan értékes dolgokat, hogy ezzel el legyen intézve a dolog. Persze ki tudja, ez volt ez első ilyen verseny, még csak a szárnybontogatások mennek. Talán majd legközelebb 5 jegyű lesz a nyeremény. És remélem legközelebb már a magyar pajtik is szerepelnek ezen a listán. És remélhetőleg a nevuket is normálisan írják le.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Zé_Mester #12 üzenetére
jah, a "celebek" ennek forintban többszörösét rakják zsebre a hülye műsoraikkal... ez azért elég elgondolkodtató... 1 nullával simán megtoldhatták volna és ha minden résztvevő vihetett volna magával 3 terméket a szponzorok termékpalettáiról, úgy már mindjárt korrekt lett volna és ha úgy vesszük, a szponzoroknak így sem került volna semmibe... 13x2 résztvevő, elhanyagolható kiadás ekkora cégeknek...
-
Zé_Mester
őstag
biztos komoly verseny lehetett, kíváncsi lettem volna milyen hangulata van egy ilyennek.
Grat Indonézia
mondjuk ami szúrja a szemem, az a díjazás.
egy ilyen MSI - nVidia - Enermax - OCZ meg még fene tudja milyen támogatók által szervezett vb-re 3000$-t képesek felajánlani a győztesnek ????
jó oké értem én, hogy az a tény, hogy az első helyezett a világ legjobb OC Team-je és nagyívben lesz@rja innentől kezdve a többi nyereményt...
...de azért könyörgöm, 3000$........sztem szánalmas egy ekkora rendezvénytől -
twollah
nagyúr
A del-koreaiak nevet miert irtak nagy betuvel a tablazatban?
-
-
Borgi
aktív tag
hi
a 2 utolsó kínainak mi történt a 2. körös tesztjével? PI alatt elégettk már a vasat?
üdv
Borgi -
orbano
félisten
$3000???? Ennyiből még a repjegy sem jön ki
Elég pici cég lehet az MSI, ha ilyet képes csak leszervezni
De a versenyt sem túlzottan értem. A kiosztott hardver minősége java részben meghatározza a győztest... ennek úgy lenne értelme, ha körbeadnák a CPU-kat. Na mindegy, megyek innen -
ADAM1337
nagyúr
majdnem megvolt hipro5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Véget ért az MSI rendezte 2008-as Master Overclocking Arena.
- One mobilszolgáltatások
- Megújul a Netflix tévés appja
- Opel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Politika
- SSD kibeszélő
- Tudományos Pandémia Klub
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest