- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Milyen videókártyát?
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Házi hangfal építés
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onnen
csendes tag
Eltelt 3,5 év mióta megvettem a PR210-es laptopom. Ez idő alatt egyetlen hiba lépett fel: a webcam/mikrofon csatlakozása valószínűleg kontaktos, emiatt csak bizonyos képernyő állásszög mellett működnek. A javítás valószínűleg kevesebb, mint 5000 HUF, de még nem szántam rá magam (nem égető).
Másik kellemetlenség a borzasztó melegedés. Terhelés alatt simán 90°C fölé kúszott a proci hőmérséklete egy átlagosan fűtött szobában is. Ezt megelégeltem, ezért ma szétkaptam a gépet és lebontottam a hűtőrendszerét. Hővezető paszta helyett valami megkeményedett gyurmát találtam, amit azon nyomban leoldottam alkohollal. Ezután felkentem az új, Arctic MX-4 pasztát, amivel 20 perces 100%-os izzasztás után is csak 78°C-ot mutatott a proci hőmérője. De azon túl, hogy kb. 15°C-kal csökkent a teljes terhelés melletti hőmérséklet, sokkal jobb lett a hűtés dinamikája: rövid terhelés után pillanatok alatt visszahűl, és a ventilátor zaja is alábbhagy.
Akik még aktívan használják a gépüket, gondolom hasonló cipőben járnak. Mindenképpen ajánlom ezt a ~2000 forintos beruházást, mert egy kis szereléssel megszüntethető a laptop egyetlen kellemetlen tulajdonsága.
-
Onnen
csendes tag
Tudom, itt van előttem
Végülis ilyen notit vettem, mikor még 137 volt iponban.
Nekem pont jó a táskában hurcoláshoz, más nem is kéne.Máskülönben a gép is nagyon tetszik! 1000H-val összevetve (ami ami a másik versenyző volt) ég és föld a különbség. És itt most a minőség(érzet)re gondolok.
Imibácsi teszt(ek)nek hála jól választottam
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Milyen okostelefont vegyek?
- SUSE Linux
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Fanatec bázisok, Hub, Button Module, kormányok eladó
- HP Prodesk i3 120GB SSD 500GB HDD tökéletes
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lian Li O11 Dynamic XL White (O11DXL-W) ROG CERTIFIED "szörnyeteg"
- HP ZBook Firefly Gen 8 I7-1165G7
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest