Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Mondjuk én próbálok ha lehet kb. hangtalan konfigokat összerakni, de ha nem zavar a hangos hűtés szerintem még akkor sem biztos, hogy ez elbírná.
Igazából nem venti kérdése.Gondolj bele: 6cm-es hely, ebbe jó ha 4-4.5cm magas hűtés befér. És ami a lényeg: ekkora "légtér" lesz a hűtésre. Egy 65W-os APU-s teljes konfigra felvesz terhelve 80-90W-ot, erősen alulfeszelve 60W. Egy 95W TPD-s 120W körül. Ezt ekkora helyre bezárva semmivel nem lehet lehűteni, nem tudod elvezetni a hőt. Ha ki is vezeted a házból a hőt, gyanítom a 6cm magas hely arra utal, hogy egy szűk polcban lenne a ház: onnan sem tudnád elvezetni a hőt. Sajnos vannak a fizikának is korlátai.
De lehet, hogy rosszul gondolom a kialakítást...
Most kb. ez van előttem gondolatban. Egy ilyen nagyságú, magasságú ház... és ekörül egy szűk, nem szellőző, 3/4-ig zárt polc.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egyelőre csak a kétmagos változatot mutatták be, de négymagos változatokra is van kilátás.
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest