- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- Monitor hiba topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koley
tag
Na ez már komoly kis gamer laptop, bár az árát is megkérik
-
MongolZ
addikt
Mi ez az állandó Onkyo mizéria??? Legalább Harman-Kardon lenne... más dimenzió...
-
törölt tag
"Mellé nagyon tekintélyes, négyszer 4 GB DDR3 memóriát kaptunk"
Akkor 16GB memó van benne?
Amúgy nagyon tetszik a masina
-
alamuszi
senior tag
Amennyibe kerül annyit is tud. Valamit valamiért. Igazából, a hosszútávú használat fogja eldönteni, hogy megéri-e az árát.
-
{Zodiac}
senior tag
kiváncsi lennék, hogy az új beta driverrel milyen eredmény jönne ki.
-
whited
addikt
hy
tehát akkor ez jobban megérni mint 1 asus g73? -
Kloden
senior tag
Nem lehet hogy direkt szívja a WSAD-ről a levegőt? A kölöknek ne izzadjon a tenyere hamár ennyit kifizetett érte apuci
-
kovgab
tag
Jó, gépezet, jó írás.
A 7végén láttam egy sony vaio-t (3D kijelzővel) kb ugyan ezt tudta 600k volt
a delejről: [link] -
-
Napfénysüti
nagyúr
Ilyen ronda gépet ritkán látni. MSI, vajon hosszú távon mennyire lesz strapabíró?
-
Puma K
nagyúr
Nem szóltam
Ööö.... jó kis laptop!
-
banhammer
veterán
Jól néz ki a gép és a teljesítménye se rossz.
-
t-bali3
senior tag
Én sem értek egyet veled, mert speciál a Dynaudio igen jó kis hangszórókat rakott bele. Laptopról filmezéshez ideális.
Nyilván egy Onkyo rendszerhez nem hasonlítható, de tud az a rendszer Windowst... + ott tényleg megfizettetik veled a nevet...életem legrosszabb üzlete egy közel 100e Ft-os Onkyo DVD lejátszó volt még anno.....Szerintem korrekt gép...jah igen mielőtt még valaki rátalálna nekem az elődje van
A leírt hibák stimmelnek, de többet ad, mint elvesz összességében, emellett a külső is jobb életben, mint képeken... -
rizso
addikt
Nem értek egyet ezzel a hangszórómizériáddal. Ahogy a normál hangszórók között, itt is vannak minőségbeli különbségek. Hallgass meg mondjuk egy acer 5820TG-t meg egy Lenovo Y560-at: mindkettőben két kis hangszóró van, csak a kettő között óriási különbség van. És szerintem egy korrekt "hangrendszerű" laptop sokszor elég filmekhez vagy játékokhoz, de még szolidabb zenehallgatásra is (mondjuk kisebb baráti összejövetelnél). Tényleg mondom, hogy hallgass meg egy Y560-at vagy egy Dell L502/L702-t.
De pl. egyetemen is néha jól jött volna egy komolyabb hangzású laptop 1-2 előadáskor, mikor videót vetítünk - és olyankor nem kellene külön hangszórót szerválni valahonnan.
Persze, az is igaz, hogy egy 5-10k-s külső hangszórópár csúnyán odaveri a laptopokat, de azokat mégsem hordod magaddal mindenhová... -
Z_A_P
addikt
Mindent megertek egy ilyen laptopnal, mindent elfogadok, de azt SOHA nem fogom, hogy mi az istenert szerencsetlenkednek ilyen-olyan extra hangszorokkal rajta?
A laptop beepitett prittyegoit ugysem hasznalja soha senki masra, minthogy windows dong-ot hallgasson rajta bootolaskor, es utana megy a fules, vagy a HDMI az Onkyo-ba aztan had szoljon.
Az ilyen gamer laptopoknal ilyen-olyan "basszus", stb raknak bele, es nem tudom mennyivel lenne olcsobb ha 2 mezei irodai laptop speaker lenne benne, de a laptop speaker-eket fejleszteni a vileg legesleghaszontalanabb dolga! Nemplane megfizettetni oket a vevovel -
GIJoe
addikt
válasz
freestailo #13 üzenetére
"msi laptopért egy fillért nem adnék úgy általában"
-
samu74
addikt
Szép karácsonyfa...
-
-
feliks
senior tag
"melyről kiderült, hogy egyáltalán rossz masina, sőt."
Nem maradt ki az egyáltalán és a rossz között egy "nem"?
-
nuke7
veterán
ha keresnék ilyen notit és lenne ennyi pénzem én is a GX660-at venném
-
Brae
őstag
Nagyon nem az én ízlésem, valószínűleg nem én vagyok a célcsoport
-
capulet75
addikt
Mi a bánatnak egy játékos notiba 16 gb ram????
-
Z86
őstag
Igazi "vérpistike" gép
-
Hát ismét hibázott az MSI,és ezért a hibáért elég sokat kérnek.
-
freestailo
őstag
msi laptopért egy fillért nem adnék úgy általában, de ezért sem, csúnya, biztos alsó kategóriás műanyag az összes burkolat...stb. A bele rendben van, de ennyiért elvárnám a külcsínt is.
-
Paca2
senior tag
VGA gyengébb, kijelző kisebb... ennyit nem ér sztem, játékhoz nem csak proci kell
Eladó: MSI GX740
-
Saccco
nagyúr
Azért jó kis hangyapixelek lehetnek a 15,6 colos kijelzőn ezen a felbontáson.
-
buzus
aktív tag
Ez ennyiért nem túl jó vétel szerintem. Biztos azért ennyi mert gamer és világít a billentyűzet is rajta
-
Boxi88
őstag
Nekem nem nyerte el a tetszésem... ami jó benne az a processzor teljesítménye!
-
Probber
őstag
Teljesítménye természetesen nem rossz, de egyszerűen undorító ahogy kinéz ez a notebook.
-
Angel1981
veterán
Ennyi pénzért tényleg vannak ám hiányosságai...
-
mghltm
addikt
nagyon megtevesztoek a mobil gpu-k elnevezesi. sokan a szamozas alapjan az asztali megfelelo teljesitmenyet varjak, hiaba. a legerosebb mobil eszkozbe szant nvidia gpu teljesitmenye valahol a 460/560 kozott van, ami azert nem rossz egy laptopnal. raadasul a 485m sli kepes
-
192 bit-es a memória kontrollere a 460M-nek tehát nem az asztali 450GTS-el rokon, amolyan 450GTX lenne, ha lenne ilyen kártya
-
Geller72
veterán
A 2 db HDD RAID-ben van, vagy csak RAID-tömbbe "köthető"?
"melyről kiderült, hogy egyáltalán rossz masina"
Hiányzik egy nem szócska. Ez így rögtön az első sorból..
Új hozzászólás Aktív témák
ph Immár Sandy Bridge processzorral és mobil GeForce-szal jelentkezik az MSI gamer laptopja.
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Eladó I7 720QM
- Acer Travelmate TMP214-54, i5-1235U, 16GB RAM, 512GB nvme SSD, Iris XE video, Garancia, számla
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Lenovo ThinkPad L380/ Win 11/ 8.gen/8Gb/SSD/Office/Több órás/Fémház/Full hd/ Gari/ Újszerű
- Lenovo ThinkPad T540p I5, 8GB ram SSD, Win 11,7 órás akku
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest