- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
gyengébb hardveren lassabb, kevésbé van jól optimalizálva. meg pár apróság, full screen funkció macerás (amikor én teszteltem még kieg kellett hozzá ráadásul), Operában ez elég magától értendően van megoldva (menü gomb + kicsit letekersz a címsor már nem látszik), gyors fel-le görgetés is hiányzott.
-
-
DS39
nagyúr
úgy érettem hogyha vmi miatt nem kompatibilisnek látja a Play a telóddal akkor az optimális futáshoz kevés a hardver. ettől még persze felmehet rá, de csodára ne számíts. az Opera Mini azért gyors mert nem teljes értékű böngésző, az opera szervere végzi a renderelést nem a telódon. egyébként az Opera Mobile-t azért még nem veri az FF, azzal érdemes összehasonlítani az egy teljes értékű browser. (meg a gyári Android-ossal persze)
-
Két külön dologról van szó. Amiről te beszélsz, az a PDF dokumentumba ágyazott JavaScript, amit az értelmes emberek úgyis letiltanak.
Itt maga a Mozilla PDF megjelenítője van Javában írva, így egy megfelelő dokumentummal hozzáférhetsz a böngészőhöz. Merthogy a Chrome-tól eltérően ők sandbox nélkül futtatják a PDF.js-t a böngészőben. Ez gáz, és a Mozilla illetékesétől válasz sem érkezett rá. Ezért javallott minimum rákérdezősre átállítani a Firefox PDF-kezelését az automatikus beépített helyett.
-
törölt tag
A Flash Player is azért gané FF alatt, mert arra is készül a saját megoldásuk?
-
Sonyfan
tag
Jó lehet.. De én maradok aChrome-nál..
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmm, jelentősen gyorsabb lett a pdf betöltés és az interface is értelmesebb, mint az Adobe cucca!
Az androidos verzió egyébként ment 600MHz-es procin eddig is. Csak a telóm 256Mb ramja volt kicsit sovány.
-
Jakuu
őstag
javascript ?
Akkor ez lesz a hackerek mekkaja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ukrajnai háború
- Yettel topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest