Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMI911
senior tag
Új hírek érkeztek, lesz hivatalos magyar nyelvi támogatás, ha sikerül jól letesztelni az Aurora verziót. Kérlek segítsetek, hogy ez megvalósulhassunk.
-
Érdekes. Ha Firefoxot használok, akkor az csakis Nightly. Desktopon is (win7, ubuntu) és androidos tableten is. És még soha egyik sem hasalt el.
Az ilyen "működése leállt" üzeneteket csak kókányolt ROM-oknál tapasztaltam, mint a CM meg társai. Az AOSP pl. a beállítások menüben dobálja ezt a hibát. -
Cythyel
senior tag
Az a cumi, hogy elfelejtettem melyik oldalak voltak azok, de rendszerint valami flash vidit nem akart rendesen lejátszani, így automatice küldtem is át Chrome-ba az egészet. Meg nem is igazán netezek tabletről, így nem is nagyon zavartattam magam az ilyen minimális problémákkal.
-
-
amadeus11
senior tag
Még a "stabil" kiadás is használhatatlan androidon . Rendszeresen kapom az üzenet " a Firefox működése leállt " , sokszor egyszerűen megáll . Van hozzá pár addon amit 50 % valószínűséggel tölt be induláskor . A stabil kiadás is gyakorlatilag alfa szint . Akkor ez pre- alpha ?

Mentségére Androidon az összes böngésző hulladék ( Opera Mobile még a Foxnál is rosszabb ) . Azt kell nézni melyik kevésbé bugos . Jelenleg a beépített böngetőt használom , ez tűnik a legjobbnak a sok rossz közül .
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Spórolós topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest