Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Plazma TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taranti
senior tag
Én egyetértek! Főleg a 2,5" hdd - ma már a 250gb/7200rpm/8mb is elérhető áron van, csendesebb, kisebb helyen elfér, sebességben már jó. És hát az usb/fw csatik arra is jók, hogy külső hhd-t használhassunk.
Mondjuk memóriából talán én is 2 gigát tennék bele, de nem feltétlenül azért, mert nagyon kell... -
rudi
nagyúr
Egy 160 GB-os (vagy 320 GB-os) HDD-t pillanatok alatt tele lehet torrentezni, ezért sokkal jobb egy 3,5"-os. Hang kapcsán az a tapasztalatom, hogy a HTPC-k rendszerint a TV és nem a néző közelében vannak, és egyáltalán nem hallatszik a 3,5"-os HDD motorja vagy seekelése, az 1 TB körüli tárkapacitása pedig nagyon kényelmes tud lenni, pláne ha valaki 720p vagy 1080p felbontású, 10+ GB-os filmeket nézeget.
-
rankesz
veterán
Vistán kívül 1 GB ramtól több is teljesen felesleges és csak pénzkidobás! Ez az én véleményem, nem tudom a teszt írói mit akartak egy ekkora erőművel.
Karácsonyra raktam össze magamnak dual-Atomos gépet, tök jól megy 2g rammal. Ilyen ram árak mellett szerintem érdemes az a 2g ram, nekem a 2gigás kingmax modul kijött 4500ból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Windows 11
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest