Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Újabb ATX 3.1-es tápcsalád hagyta el a Super Flower tervezőasztalát
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkiceg
csendes tag
üdv
Én ebayről rendeltem már maxxot használtan magánszemélytől, elég ritka egyébként. Amerikai árusítók vannak azért többen akiktől lehet ebayen rendelni, csak én anno rendeltem onnan egy sima razrt, és eléggé megszívtam az alaplapjával, mert nem igazán akart európai gsm hálózatokon működni semmilyen sim kártyával. Nagy nehezen egy programmal megoldottam, de hiába, mert utána ugyan működött a hálozatokon, de hanghívásokra alkalmatlan volt
Én Angol földön tartózkodom egyébként, és emlékszem rá hogy hónapokig vadásztam razr maxxra mire ebayen találtam egyet. Magyarországon akkor még nehezebb gondolom.
Ja, és a sima Razrt nem ajánlom, nagyon gyenge az akksija, kevés ideig bírja, főleg custom rommal.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
ma A penge visszatért és élesebb, mint valaha. Az új RAZR egy vékony, okos és gyönyörű telefon.
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Revolut
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest