- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség.
Rootolni próbáltam a razrt de sajnos nem sikerült és nem tudom hogy miért. Mindent úgy csináltam ahogy megtaláltam leírva. Az utasítások szerint haladtam. A telefonon ki van pipálva az USB Debugging, az allow mock location és az unknown sources is. A gépre telepítve vannak a legfrisebb driverek. Csatlakoztatom a telefont MTP mode-ban. 2 programmal is próbálkoztam, a DroidRazrRoot404-el és az EasyRoot for ICS-el is.
Első esetben lefuttatom a DroidRazrRoot404.bat fájlt, vége, de semmi, a teló nem indul újra nem csinál semmit, leelenőriztem a root check-el és nem sikerült. Hasonlóan megpróbáltam EasyRoot for ICS-el. Elinditom ott is EasyRootICS_Windows.bat fájlt lefut, de ott se sikrül. Valakinek valami tipp
Új hozzászólás Aktív témák
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Formula-1
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest