- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
S-eye
senior tag
Akkor ismétlem magam. Megmarad a gari, ha függetleníted, legalábbis elméletben. És csak UK-ben.
Ezt írja az, aki csinálja, #264
[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
Invisible Shield.
(Aki rendelne az usákoktól, szóljon beszállnék! Magyar forgalmazó még válaszra sem méltatta eddig a levelem. )[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
ez (és az ilyen olcsó cuccok) mind kamuk
tavaly rendeltem egy szintén 5600-as cuccot, szétszedtem és láss csodát, 2x1500mAh telep volt benne...
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Upo
addikt
Szintén zenész, kár hogy nem postázol. Ahogy nézem ez ugyanolyan mint a Defy-hez adott gyári, mondjuk kb. 1 év után eltűnt belőle a feszültség és látszólag nem durrant szét semmi benne.
Szerk: Látom közben moderálva lett. Azért akció szövetséget építeni szabad? Vagy nyissunk rá külön topikot?
Mert esetleg engem is érdekelne csoportos akció, bár ha megérkezés után még szét is kell postázni akkor többen kell öszefogni hogy a dupla posta ne legyen olyan drága. Mondjuk ahhoz kéne tudni hogy 1-et mennyiért visz a királyi posta el belföldön, + az expansys postaköltség osztva a tagokkal.[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
madrac
senior tag
Pont ilyet vettem csak az Aliexpress-en, 1x tölti fel a telómat (1750mAh) és ennyi. 2 db eladása folyamatban..
A kapacitással kapcsolatos reklamációra az Alinak nem volt elég egyértelmű bizonyíték, hogy leírtam nekik és mellékeltem 2 screent a battery monitor widget-ből, ami nélkül 1 vasat se térítenek vissza, ha csak az eladóval nem sikerül megegyezni. Szóval nem szabad megbízni az ilyen kínai csodákban, és a majdnem 100%-os értékelésekben sem az aukciós oldalakon, mert hamar megjárja az ember. Szétbarmolni nem mertem, hogy mi van a ceruza telepekre írva bár érdekelne.. viszont mostmár úgyse számít.(#1325) zoltan6: t-mobil-nál, ha webáruházban megrendeled akkor 2241 Ft-ért van gyári micro USB Nokia töltő (AC-10E) 1.2A-es. Aznap vagy másnap lehet is menni érte a boltba. A filléres kínai töltőkben meg szintén nem lehet megbízni, sajnos már ezt is tudom
-
kelly416
veterán
Itt hardveraprón meg van egy szitén 16-os, ami ugyan kicsit drágább, de irányár és van hozzá egy pár kiegészítő.
Nem reklámozni akarom, de hátha van, aki itt olvasgat pont azért, mert venni szeretne egyet. Remélem ezzel nem sértek szabályt.Egyéb:
Miért lesz csúnya a vizes fólia? Kicsi vízkő vagy mi a szösz, meg száradás nyom?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Assetto Corsa Competizione
- DIGI kábel TV
- Dolce Gusto
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest