- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
-
-
törölt tag
válasz
diegho #11733 üzenetére
Mint említettem, volt egy Atab5-ös készülékem, tudom ez csak 1, de mindkettő 5"
Azonban ég és föld a kettő. Ez fizikálisan kisebb, jobb a fogása, az íves hátlap kifejezetten előnyös kézben.Nem mindenki akar másnaponként rendszert telepítgetni, nekem telefonálásra, netezésre kell, no meg zenét hallgatni, erre tökéletes a gyári rendszer is
De a WP-t utálom. -
Sutee89
aktív tag
válasz
diegho #11655 üzenetére
Én szeptember elején rendeltem kínából grip shellt, még nem érkezett meg (60 napos szállítást vállaltak), kicsit majréztam is, hogy nem ér ide, ezért írtam az eladónak és készségesen meghosszabbította az áruvédelmet. A minőségről csak akkor tudok nyilatkozni, ha végre megérkezik.
-
Sutee89
aktív tag
válasz
diegho #10898 üzenetére
Én root nélkül az alábbi öszvérmegoldást tudtam összehozni:
- Gravity Screen app:
a) Zsebbe bedugva, illetve onnan kivéve a telót automatikusan elalszik/felébred a képernyő.(proximity+gravity szenzor)
b) Asztalon lefelé fordított teló felfordításakor, ill. felfelé fordított telónál a proximity szenzor előtt swipeolva felébred a teló.
- Nova Launcher + Turn Off Screen parancsikon: a Homescreen egy szabad pontjára kétszer koppintva elalszik a teló.
- Flip to Silence app: Benne van a nevében, némítja a csöngést lefordításkor.Így gyakorlatilag nem kell használnom a bekapcs gombot. Nem vettem észre fokozott merülést, így is bírja két napig az akksi (az én felhasználási szokásaim mellett), a rendszer sem jelez egyik proginál/szenzornál sem nagy energiafelhasználást.
Amúgy valamilyen tapasztalat van már Partneronál gariztatás ügyben? Nézik vajon a bootloadert? Kicsit félek a nyitástól, bár eddig semmi gond nem volt a telóval.
-
Baloo27
aktív tag
Grip shell esetén a telefon vastagsága semmivel sem növekszik, mivel a shell helyére teszed fel a grip shellt.Szélességre minimálisan nagyobb lesz, de annyira jó kézbe fogni így, hogy innentől elfelejtem a többi hátlaptokot. Kipróbáltam már 3 félét is, [link] , [link] , [link] , de egyik sem tetszett, mert vastag lett tőle. Nekem vásárlás óta van rajta valamilyen hátlaptok és fólia is, így a keret még nem sérült.
-
Kroni1
veterán
Of course! Az se segített.. Egy ideje van már androidos tapasztalatom, a defy-t mindig is CM-el használtam, ott megszoktam hogy kell időnként wipe cache, vagy FR, de pont azért vettem G-t mert sokan irták, hogy ez gyári rommal is tökéletesen használható. El is hiszem, mert amugy tökéletes lenne nekem a moto g, de valamiért nálam mindig előjönnek ezek a kis hívással kapcsolatos hibák, mintha csak az én jelenlétem okozná. Nem nagy dolgok, de akkor is zavaróak..
Szerk: És ahogy látod nem feltétlenül csak nálam, más is irta, hogy mióta rakott fóliát a telóra (bár sztem nem biztos hogy van összefüggés) azóta 10ből egy hivásnál neki is teljesen sötét a képernyő és csak 2x power gomb segít rajta. Szerintem ez inkább az idő függvénye, pár hétig nekem sem volt, de pár napja nekem is van, nagyjából nálam is sacc 10ből 1x, tiszta kijelzőn és fóliamentesen is..
-
Kroni1
veterán
persze, vadi uj angol tesco-s készülék, 4.3-al jött és én telepitettem fel a 4.4.2-t, de semmi mást nem raktam fel rá, csak a gyári dolgait használom, sőt.. Azok közül is csak keveset, az ilyen assist meg egyéb számomra tök haszontalan dolgokat egyáltalán nem, memóriában kb. 400MB szabad szokott lenni.
-
-
heidricha
őstag
Aligha.
Az 1%-ra esésre nincs statisztikám, de szerintem, ha tömeges lenne, akkor itt is sokkal többen jelentkeznének vele - én sem láttam. Még. Előfordul, nem is nagyon ritka, de biztosan nem tömeges, pláne nem érint mindenkit.
A GPS-t aki ritkán használja, esetleg észre sem veszi - persze az sem kizárt, hogy nem minden darabnál van meg a jelenség - de gyanús, hogy legfeljebb nem mindenki veszi észre, mert nem olyan módon használja a telefont. A gyerekeim havonta talán egyszer (sem) használnak GPS-t, sose jönnének rá, ha ilyesmi hibája van a telefonnak. Simán véletlennek tekintené, vagy észre sem venné, hogy hamarabb kell tölteni.
Valaki írta, hogy figyelte a "beragadó" GPS-t. Sajnos a fogyasztáson túl semmilyen észrevehető jelét eddig tudtommal nem sikerült azonosítani, nem jelzi a rendszer sehol. A pillanatnyi helyhasználatok, mint a jól nevelt időjárás widget-ek pl. nem számítanak, mert nem használnak GPS-t. Nemrég próbáltam: olyan helyen, ahol a GPS vétel nem elérhető, 10 percig is lehetett bekapcsolva, kikapcsolás után tényleg ki is kapcsolódott, nem volt extra fogyasztás közvetlen utána az éjjel.
Talán az idő nem volt elég, vagy pl. az kell, hogy "holdas" fix legyen, különben nem is jön elő a hiba.
-
heidricha
őstag
Millió oka lehet... általában a legfőbb oka, hogy lehet!
Na ez itt nincs meg, mert így nem lehet. Csak épp az van, hogy nem hiszek a szememnek - kizárt, hogy ilyen használhatatlan GPS senkinek ne tűnne fel. Kell legyen valami oka, amiért nálam ilyen!
Amúgy sok esetben kiderült már, hogy rengetegen heti egyszer, vagy egyszer sem használják "ténylegesen" a GPS-t, úgy, hogy az legyen akkortájt a lényeg. Vagyis nem egyértelmű, hogy ilyesmi valaha kiderül, de ezt a jelenlegi nemzetközi hallgatást a témában, ezt azért sokallom.
-
Fulmi
senior tag
Koszi, ez egesz jo otlet, bar szerencsere nem kell venni, mert iphone 5-ot hasznalok es mar megvan egy ideje... csak zavart, hogy ket telefonnal (masik bb bold 9000) kellett rohangalni, es ezert gondoltam 1 honapja, hogy veszek egy ilyet. Azota ugy alakult, hogy az egyik ceges kartyat vissza kellett adni, igy valojaban nincs szukseg a dual sim-es moto g-re, es azota (1 hete) mar visszatertem az iphone-ra.
-
Fulmi
senior tag
Koszi, es most mit kezdjek ezzel? Jo neked! Az enyem ettol nem lesz ilyen, legalabb is nem tudom hogyan kell elerni, hogy ilyen legyen. En csak megvettem, azota hasznalom es 1 honap utan nem olyan, mint a tied. Nem akarok idot szentelni arra, hogy factory resetelem, sem uj rom-ot nem akarok ra pakolni, azt akarom, hogy olyan legyen mint a tied minden buheralas nelkul. Otlet?
-
Kroni1
veterán
Értem, köszi!
Biztam benne én is. Már nem szeretnék többet telefont cserélni ezért gondoltam hogy ez már talán elég lenne nekem, mert a defy-m és az xcover 2-m is sokszor csinált olyat, hogy hívásnál sokáig "gondolkozik" és nem tudom felvenni, mire meg felvenném már lerakja a hívó fél és ez nagyon idegesítő! Remélem ezzel nincsenek ilyen tapasztalatok..
-
lordyka
aktív tag
hát így mondjuk érthető az a majdnem 5 nap. én sose kapcsolom ki a wifit, ha nincs wifi még akkor se, de akkor meg mobilneten van, 3g-n. gps-t nem használok, nekem a helymeghatározás battery saving-en van, ilyenkor csak a hálózatok adataiból határozza meg a helyzetet.
ezekkel a beállításokkal, 4 óra kijelzőhasználattal és plusz 1 óra zenehallgatással ment most nekem 48 órát.
10%-nál tettem töltőre.
szinkronizálást nem említem, mert szerintem manapság már nem számottevő, minden értesítés push-on jön, az meg h napi kétszer szinkronizálja a naptáram meg a telefonkönyvet nem nagy cucc. -
Gippo
senior tag
Yupp, ugyanez a SwitchPro widget is. Ha az lehúzható értesítési sávra akarsz kapcsolókat, akkor kell egy ikont foglalnia és ki lehet választani, hogy üres legyen (ha less másik ikon, akkor az eggyel arrébb jelenik meg) vagy épp az akksi töltöttségét jelezze. Én az utóbbit használom, annyi, hogy 100%-nál F-et ír, mint full.
-
Fulmi
senior tag
Part nero gsm-es, nem tudom, hogy mit szol majd hozza. Egyebkent dual sim-es, nem a sima. Factory resetet nyomtam mar ra, de nem segitett.
Baloo27: Amit linkeltel az dual sim-es valtozatra is OK? Ezek miatt nem ugrik a gari? Nem akarok semmit rootolni, meg elrontani, csak azt akarom, hogy mukodjon
Ha meg nem mukodik es hackelni kene, akkor eladom es visszaterek iphone-ra...
Koszi
Fulmi -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest