Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pete_21

addikt

válasz Skillet #8510 üzenetére

Screenshop oldalán időnként eltűnik, gondolom ilyenkor elfogy a készlet. Várj kicsit, ahogy olvasom most szabin vannak. Utána érdeklődj. :)
    De nézegesd az apróhirdetéseket is, biztos lesznek Media-sok. Amúgy általában nincs beleírva a hirdetés címébe, csak a leírásba, miután megnyitod.

(#8509) S-eye: Hogyhogy Moto X-szé tudja tenni? És úgy egyébként a Google Search-öt/Now-t mire használjátok? Én nem nagyon nézegettem még, valahogy ez kimaradt az életemből.

(#8519) _ghiottone: Szerintem is meg kapjuk. Illetve nagyon remélem. Ugye hivatalosan 18 hónapig kell frissíteni a telefont? Mert ebben bőven benne leszünk.
    Másrészt teljesen igazak, amiket itt írtatok (pl. hogy GPE verzió miatt is meg kéne kapja a sima Moto G). Ráadásul a Motorolának jelenleg elég kevés telefonja van a piacon: X, G (sima, dual, 4G), E. Ez nem sok, szerintem nincs olyan helyzetben, hogy megengedhetné magának, hogy erre a néhány telefonra nem hozza ki a frissítést. Más lenne, ha lenne 50 telefonja, mint más gyártóknak. Most még nyár végén/ősszel jön új Moto X, és talán más telefon is, de akkor sincs sok telefonja.
    Illetve a Moto X és Moto G nagyon népszerű telefonok. Szerintem elég sok ügyfelet veszítenének, ha egy ~1 éves telefonra nem hoznának már ki frissítést.
    Ráadásul a frissítésekre eddig odafigyeltek, mert nem sokkal a Nexusok után kaptunk mi is frissítést (a GPE és US romok legalábbis). Szóval nekem úgy tűnik, hogy adnak a friss rendszerre. Reméljük kapunk Android L-t.

(#8524) Godlike79: Én úgy tudom, hogy 4G-sből nincs GPE. Szóval arra nem lesz GPE-s rom, amit fel tudsz tenni. De valaki javítson ki.

(#8546) catroot: Szerintem nincs a 4G-ből GPE verzió.

• PpenoO

őstag

válasz Skillet #8510 üzenetére

Üdv,

Nekem elvileg sikerült még hétfőn rendelnem tőlük 2db 16osat, vissza is igazolták emailben a rendelést, de keresni nem kerestek:

"Szállítás utánvéttel

Az áru megrendelését követően, telefonon vagy e mail-ben egyeztetett időpontban kiszállítjuk."

Hiába hívod őket, szabadságon vannak:

"Tisztelt Vásárlók ! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a telefonos ügyfélszolgálat 2014.07.14-ig szabadság miatt szünetel , visszaigazolt folyamatban levő rendeléseket zavartalanul postazzuk."

Új hozzászólás Aktív témák