-
PROHARDVER!
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
Skillet #8510 üzenetére
Screenshop oldalán időnként eltűnik, gondolom ilyenkor elfogy a készlet. Várj kicsit, ahogy olvasom most szabin vannak. Utána érdeklődj.
De nézegesd az apróhirdetéseket is, biztos lesznek Media-sok. Amúgy általában nincs beleírva a hirdetés címébe, csak a leírásba, miután megnyitod.(#8509) S-eye: Hogyhogy Moto X-szé tudja tenni? És úgy egyébként a Google Search-öt/Now-t mire használjátok? Én nem nagyon nézegettem még, valahogy ez kimaradt az életemből.
(#8519) _ghiottone: Szerintem is meg kapjuk. Illetve nagyon remélem. Ugye hivatalosan 18 hónapig kell frissíteni a telefont? Mert ebben bőven benne leszünk.
Másrészt teljesen igazak, amiket itt írtatok (pl. hogy GPE verzió miatt is meg kéne kapja a sima Moto G). Ráadásul a Motorolának jelenleg elég kevés telefonja van a piacon: X, G (sima, dual, 4G), E. Ez nem sok, szerintem nincs olyan helyzetben, hogy megengedhetné magának, hogy erre a néhány telefonra nem hozza ki a frissítést. Más lenne, ha lenne 50 telefonja, mint más gyártóknak. Most még nyár végén/ősszel jön új Moto X, és talán más telefon is, de akkor sincs sok telefonja.
Illetve a Moto X és Moto G nagyon népszerű telefonok. Szerintem elég sok ügyfelet veszítenének, ha egy ~1 éves telefonra nem hoznának már ki frissítést.
Ráadásul a frissítésekre eddig odafigyeltek, mert nem sokkal a Nexusok után kaptunk mi is frissítést (a GPE és US romok legalábbis). Szóval nekem úgy tűnik, hogy adnak a friss rendszerre. Reméljük kapunk Android L-t.(#8524) Godlike79: Én úgy tudom, hogy 4G-sből nincs GPE. Szóval arra nem lesz GPE-s rom, amit fel tudsz tenni. De valaki javítson ki.
(#8546) catroot: Szerintem nincs a 4G-ből GPE verzió.
-
PpenoO
őstag
válasz
Skillet #8510 üzenetére
Üdv,
Nekem elvileg sikerült még hétfőn rendelnem tőlük 2db 16osat, vissza is igazolták emailben a rendelést, de keresni nem kerestek:
"Szállítás utánvéttel
Az áru megrendelését követően, telefonon vagy e mail-ben egyeztetett időpontban kiszállítjuk."
Hiába hívod őket, szabadságon vannak:
"Tisztelt Vásárlók ! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a telefonos ügyfélszolgálat 2014.07.14-ig szabadság miatt szünetel , visszaigazolt folyamatban levő rendeléseket zavartalanul postazzuk."
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robogó, kismotor
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Videó stream letöltése
- Sorozatok
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest