- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbg
senior tag
Hero utan valtottam Defy-ra ket hete, es egy picit fapadosnak tunik minden. Nem rossznak, csak fapadosnak.
Jo pelda a kezdokepernyo, szerintem azt baromira eltalaltak a htc-nel. Nyilvan be lehet szerezni hasonlo appokat, de nem ugyanolyat, es nem ingyen. De ez csak egy kiragadott pelda, igazabol apro kulonbsegekrol van szo, nehol grafikarol ,design elemekrol, nagyobb odafigyelesrol, amitol nekem kerekebbnek, kiforrotabbnak tunik a sense.
Masreszt viszont a motoblur legtobb megoldasa hihetetlenul jo funkcionalitast kinal -pl. imadom a zenelejatszot, rendkivul sokoldalu-, ugyhogy folytatom a baratkozast a blurrel, nem hiszem, hogy sokaig fog sirni a szam, miutan megszoktam a latvanyvilagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile (ARPG)
- The First Berserker: Khazan
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest