Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugyeletes
tag
Szia-sztok!
Droid3 es 4:
Nagyon jol viselkednek a halozatunkban szerencsere, kepek feleslegesek, tele van veluk a youtube meg a "net".
Usabol lehet venni jopenzert (csak az afa ne lenne!) ebayon, hasznaltan.A droid4-et "alkatreszkent" vettem, mert a hangszoroja kicsit zizeg, de a 75 usd-s araval megfogtam az istenke labat, ugy erzem.
Beleraktam a telenoros kartyat es rogton mukodott vele, hat igen, ez a globalis vilag... Gyari rommal hasznalom, rootoltam, satobbi. Van hozza 4.3.3 -as JB is akar, de a gyari is 4.1.x -es!A droid3 IS szep es jo, de eladtam, mert minek legyen annyi telefonom. Droid3 erdekesseg: CM-mel nincs kamera! Csak gyari rommal... Ezt a pechet!
2.3.4 -es a gyari rom!Erdekesseg: a droid3 egy usa ugyvede volt, aki nem szedte le a ceges es guglis accountjat a telcsirol, igy siman szinkronizalt minden... Irtam neki egy mailt, hogy EJNYE, es utana removeoltam az accountokat.

Eljen a QWERTY!

u.i.: es kikerem magamnak az elavult vasakat, a droid4 specifikaciojat lattad mar?
de a 3 is tok jol megy!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- DXRACER Prince L gamer szék
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Beleraktam a telenoros kartyat es rogton mukodott vele, hat igen, ez a globalis vilag... Gyari rommal hasznalom, rootoltam, satobbi. Van hozza 4.3.3 -as JB is akar, de a gyari is 4.1.x -es!