Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• n0_gAboR

őstag

válasz errorcode06 #258 üzenetére

Milestone mellett szol az igenyes design a kituno anyaghasznalat es a jo keyboard. Viszont a Motorolanak hiresen fos a supportja, foleg az europai telefonoknal, egyszeruen szarik az eu vasarlok fejere.

Erdemes megnezni a Milestone 1-et, meg mindig nincs 2.2, pedig az elvileg 99%-ban azonos Droid 1 mar jopar honapja 2.2-vel szaladgal, mostanaban kapta meg a 2.2.1-es frissitest.

A milestone 2.0 firmware-el erkezett, nagyon sok bugot tartalmazott, utana jott a 2.1-es frissites ami szinten rengeteget. Ez utan kozel fel ev alatt sikerult utana olyan frissitest kiadniuk amivel hasznalhato lett a telefon. (en is tobbekkozott ezert adtam el). Erdemes megnezni a Motorola Europe facebook csoportot, hogy milyen brutalisan negativ a felhasznaloi visszhang.

Szoval ha fontos a frissithetoseg, esetlegesen a 2.3 Gingerbread-re, nem biztos hogy a motorola a legjobb valasztas. Raadasult a lockolt bootloader miatt a custom romokat is el lehet felejteni egyelore.

Nekem is nagyon bejon a Milestone 2, de ezek a dolgok elegge visszatartanak (megegy) motorola termek megvasarlasatol.

• killer2

tag

válasz errorcode06 #258 üzenetére

Igazából ez könnyen eldönthető kérdés, mivel két teljesen más kategória a kettő. A Desire HD sokkal drágább, bazi nagy képernyővel. Az Milestone 2 olcsóbb, kisebb képernyő, de van QWERTY.
    Próbáld mérlegelni, hogy melyik ér neked többet. Nálam ha más nem, akkor a barátibb ár miatt a Milestone 2 lenne a befutó.
    Tudom, nem egyszerű dönteni, én most kb hasonló helyzetben vagyok. Van egy szoftverhibás Nexusom, amit JTAG hiányában (tényleg teljesen halott, semmit se csinál) csak Angliában tudok javíttatni, arra meg 4 hónap múlva van esélyem, hogy meglesz. Most akkor felmerül a kérdés, hogy azt megvárjam vagy megpróbáljam bagóért elsózni és venni egy új telefont. Utóbbi esetben meg már vagy két hónapja nem tudok dönteni a Galaxy S képernyője és ereje és a Milestone 2 vakuja és billentyűzete között. Meg ugye utóbbinál talán a frissítések még problémásabbak.

Új hozzászólás Aktív témák