Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- NVIDIA® driverek topikja
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistu77
csendes tag
A kartyat beletehettuk volna de ahoz a turbosimhez vagni kellett volna en meg azt szerettem volna elkerulni. Mert arrol volt szo konnyen unlockolhato
Neki a pannonos kartyaja ment a turboval azzal hasznalta a telot. Ezert is mertem megvenni. Az hogy flottas elofizuval nem mennek es hogy a verizon ekkora fos es kodot valtoztat nem tudtam akkor meg. Lehetne mondani: igy jartal. De ettol meg ez egy kurva jo telo es en hasznalni akarnam ha mar megvettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Neki a pannonos kartyaja ment a turboval azzal hasznalta a telot. Ezert is mertem megvenni. Az hogy flottas elofizuval nem mennek es hogy a verizon ekkora fos es kodot valtoztat nem tudtam akkor meg. Lehetne mondani: igy jartal. De ettol meg ez egy kurva jo telo es en hasznalni akarnam ha mar megvettem.