Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
Sziasztok!
Van egy kis probléma a Defy mikrofonjával. Visszaolvastam a fórumban, lényegében tudom hogy miért halk, viszont keresnék egy olyan programot ami esetleg felhangosítaná a mikrofon jeleit. Szerintetek van ilyen?
-
CrAzY88
aktív tag
Igen, ezt feldolgoztam, csak az a lényege a mondókámnak hogy telepíthetőt keresek, mert nem szeretnék újra romolni. De ha nincs más, nincs más választásom.
De erre még nem találtam/kaptam választ.Szerk: azt sem tudom hogy csak újra romolásnál lehet csak élesíteni, vagy elég csak bemásolni.
(+ most sajnos csak telón van netem, és nincs meg letöltve a romom)
-
CrAzY88
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni hogyan tudnám felpattintani a gyári blur lauchert? Van telepítője?
Nem szeretném újrahúzni a telót..Köszönöm
-
CrAzY88
aktív tag
C.M.-ben hogy állítom a cpu szorzót, nem tudja valaki? (Asszem 7.1 ha jól adatot mondok
)
-
CrAzY88
aktív tag
Van aki normális hangnemben tud véleményt alkotni, van aki nem. Senkit nem oltogattam. Néhányan okosan érveltek, annak köszönöm!
Én csak csak az mondom ip67-en és mindenen kívül (beleértve hogy ennek 3,7-es kijelzője van), ne írjuk valamire hogy lifeproof, ha nem az. Akárhogy esik egy négyzet nanométerre eső energiával, ekkora kijelzővel. Ha nem érdemli meg, ne mondjuk rá. Tényleg jó hogy GG meg stb, de attól még nem az.
Kispolák megy 170-nel, nem mondjuk hogy sportautó. -
CrAzY88
aktív tag
válasz
Pistakiss #43949 üzenetére
Nyílván nem elpusztíthatatlanságról beszélünk, de alap dolognak tartanám. Ez így paradoxon....
Tegyük fel, van egy autód ami 300zal tud menni, és ezt a reklámba is feltüntetik. Aztán döngetsz 300zal, és az arcodba robban a szélvédő.
Ilyenkor mi van?
Nyílván nem elpusztíthatatlan telefont vettünk, de ennél szvsz többet kéne bírnia. :/Szerk: ami a szándékos falhoz vágást, szándékos kimosást is kibírja, az a Sonim. Ez eddig jó.
Viszont egy leejtést bírjon ki egy "lifeproof" telcsi.
Youtube-on Galaxy S2 pacekkal lefelé kibírta nem egy vidibe.
Most akkor mi is ez a Defy? -
CrAzY88
aktív tag
válasz
M_AND_Ms #43944 üzenetére
Elvileg lifeproof a készülék...
Ha nálam is ennyitől beszakadna a kijelző, az tuti hogy utána úgy vágnám földhöz hogy ne legyen értelme lehajolni érte.
Sajnos a kollégánál nem szándékos kijelzőtörésről van szó, hanem egy elejtésről.
Mindenféle kioktatás nélkül kérlek mond el hogy miért szakadt be egy 1000000 helyen hirdetett víz, por, ütésálló készülék kijelzője!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest