Hirdetés
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trabby
aktív tag
Lehet egy próbát megér. Sokaknak az Andida nem jött be, nekem 5-6 órával tovább bírja.
Most nézem... ehhez már külön hátlap jár..
-
vick33
tag
Ezt általában az okozza, hogy nemszereti az adott sd kártyát a telefon. Nekem adata kártyákkal művelte froyo alatt megölte a telefon 2.1 alatt csak néha megakadt. ha terminal emulatorba beírod hogy dmesg kidob egy csomó mindent. Ha látsz ilyet akkor ez a baj:
<3>[ 113.879425] mmcblk0: error -110 transferring data, sector 676358, nr 1, ca
rd status 0x400e00
<3>[ 113.879882] end_request: I/O error, dev mmcblk0, sector 676358
<3>[ 113.880187] FAT: Directory bread(block 674310) failed -
CoolBoy323
nagyúr
remélem a garival nem fogsz rácseszni :S
ha a telót mondjuk fürdés közben nyírja ki az ember, akkor arra vonatkozik a gari? mert pl Tnél említik azt a biztonsági besorolást, de hivatalosan nincs erről semmi xtra...
vagy pl ha megkarcolódik a kijelző?hallottam olyat, h egy tesztelő csóka VÉLETLEN leejtette a telefont, és ripityára tört
a gorilla glassból kiscsimpánz lett
nah ilyenkor pl mi van? ráfognák az emberre, h nem rendeltetésszerű használat, és csá, mi?! :/
-
RootRulez
félisten
- Settings/- Wireless & Network/- Mobile Networks/- Access Point Names
És ott vannak az APN-ek.Írd már ki légyszi mindet betűről-betűre.
mod: Oh, köszi!
Jah a telenor oldala azért gáz, mert én is onnan néztem meg, de nem minden tud kimenni a netre úgy.
Egy működő telefon APN-jei kellenének, ami a DEFYbe be van állítódva.
-
Helmoras
őstag
Kár, kicsit reménykedtem hogy forgalomba hozzák, sajnos másfél év hűségem van még, így az életben nem lesz Defym emberi áron :S. 73k iszonyat sok érte nekem, telenor ilyen hüséges okossággal még egész türhetően kijönne, viszont ebben az esetben milyen alternatívát javasoltok helyette ami elérhető. telenornál?
Köszi a gyors válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- iPad topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- The Division 2 - Néhány nap múlva bemutatkozik a The Battle for Brooklyn DLC
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Két új Motorola Edge 60 a láthatáron
- Házimozi haladó szinten
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest