Hirdetés
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huroq
senior tag
válasz
laleeee #12492 üzenetére
Ja, hát különbség biztos van
Én nem arra értettem, hanem arra, hogy nekem mindegy mikor jön ki, így is szeretem meg úgy is
Mióta? Hát kemény 1,5 napja, de amikor megjelent a mobilarénán a cikk azóta olvasom a hozzászólásokat. Pont a sok hozzászólás erősített meg abba, hogy megvegyem ezt a szépséget és utólag is köszi mindenkinek
Rosszat nem tudok még felhozni ellene, max annyit, hogy amikor meghozta a futár, és bekapcsoltam, újraindult, 2x 3x, aztán nyomtam egy resetet azóta semmi baja.
Jókat meg sorolhatnám, de már megtették az előttem szólók, csak ismételni tudnám őket. Volt már androidos okos telefonom, de ez visz eddig mindentJa és, hogy angol a menüje, az első 5-10 percben furcsa volt, de simán megszokható.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest