Hirdetés
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huroq
senior tag
válasz
vick33 #14802 üzenetére
Leformáztam az SD-t, telóval.
Semmi változás, még megnézem ha pc-vel formázom, mi lesz
De ezek szerint kártya csere lesz. Bár akkor már egy nagyobbra.Na pc-vel nem tudtam leformázni, rákattintottam a formázásra, erre elkezdett mint az őrült csiripelni a telefon, és eltűnt az SD kártya, pedig még el sem kezdtem
Odáig jutottam jobb klikk formázás
Na de most már felejtős, majd veszek másik memkarit
Béke -
Huroq
senior tag
válasz
vick33 #14802 üzenetére
Igazából a gyárit használom hozzá, ami volt eredetileg a telóba.
De megnéztem amit ajánlottál, elég sok adat van ugye, de ahogy látom, ilyet nem ír ki, de hasonlót se, főleg nem "error" -tSteven:
Majd megformázom, kipróbálomMondjuk szinte egyáltalán nem zavar, csak azért, ha nem lenne ilyen gond még jobb lenne
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- Milyen NAS-t vegyek?
- Diablo 3
- Hobby elektronika
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest