Hirdetés
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaqrack
csendes tag
válasz
rendesadam #48080 üzenetére
Köszi a tippet!
Kicseréltettem az USB csatlakozót, de nem javult a helyzet, ugyanúgy se nem tölt, se nem kezel adatot.
Közben észrevettem, ha bootloader módban rádugom, akkor észreveszi, hogy csatlakoztatva van a kábel (kiírja a telefonon), de itt vége is a sztorinak, kapcsolódásra semmivel és sehogy se tudom rábírni.Érdekesség: a szervízben az orrom előtt dugták rá egy iphone töltőre és a telefon töltött. Itthon se gépről, se gyári moto, se HTC töltőről semmi. Lehet az áramerősséget kevesli? Az iphone töltő 1000mA, a moto 850mA a PC meg ugye 500mA. Ez vajon mitől lehet, és javítható-e?
Kínában élek, 32000Ft egy új Defy számlával, lehet egyszerűbb lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest