- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri78
őstag
Csatlakozom az elottem szolokhoz.
Nekem kb 1 honapja van meg a defy-m, es elotte semmit nem tudtam az androidrol.Szepen elkezdtem olvasni az elejerol a forumot (mas oldalakat is) es lass csodat lassan de biztosan mindent megertettem. Azt ne remelje szerintem senki, hogy ir egy kommentet 14 kerdessel, mert lusta - keresni, olvasni, tajekozodni - es 3 percen belul mar csattan is a valasz a postafiokba.
Az olyan jellegu "beszelgetesekbe" meg soha nem ereztem kenyszeruseget kommentelni, hogy karc, tores, folia....mert ezt mindenki maga donti el.
Az en velemenyem is az, ha valamit tudni akarsz, akkor kutakodj, es ha nem talalod sehol, akkor kerdezz batran.
En is nagyon sajnalom, hogy "Zold baratunk" elhagyott minket, mert valoban az O jelenlete (is) emelte eleg magasra itt a szinvonalat, es az elmult par nap csak a "szemet" gyulik itt, ami a lustasagbol adodik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Path of Exile (ARPG)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Jövedelem
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged