Új hozzászólás Aktív témák

• ABE

őstag

Srácok... Meglepődtem, mert őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy ennyi köszönetet és pozitív visszajelzést kapok, akár a topikban, akár privátban. Kicsit kényelmetlenül is érzem magam emiatt, hogy most erről szól leginkább a topik. Ha nem gond, nem is válaszolnék külön-külön, inkább Steven és legiaap hozzászólására reagálnék, illetve egészíteném ki a korábbi mondókámat.

Nem sértődtem meg, mert ez nem megsértődés, csak belefáradás. Nagy különbség van a kettő között. Nem haragszom senkire, és senkitől sem vártam bocsánatkérést, mert tényleg nem erről van szó. Amiket felsoroltam, az több tényező, tehát nem lehet azt mondani, hogy csak azért lépek le, mert sok ismétlődő kérdés van, és nem csak egy-egy személy az oka. Elhangzott a dolog, hogy miért törődöm minden hozzászólással, miért nem ignorálok, miért nem osztom csak meg a tapasztalatokat. Azért, mert szerintem, ha jelen vagyok valahol, akkor az a tisztességes, hogy elérhető is vagyok: lehet kérdezni, én meg válaszolok. Senki nem örülne annak, ha megszólít valakit, az meg bagózik a fejére.
    A másik dolog, hogy úgymond "húzónévként" nem ritka, hogy kimondottan nekem címezve érkezik egy kérdés, nem lenne tisztességes, ha a topikban csak úgy átlépném a nem szimpatikus kérdéseket.

Kapcsolódik ehhez az is, hogy vannak olyanok, akik meglátják a topikban, hogy sokszor szerepel a nevem, és küldik a privátot. Mint ma délután valaki, hiába az első hozzászólás, hiába az aláírásom, segítsek neki ROM-ot cserélni, privátban. Bevallom őszintén, válasz nélkül letiltottam. Nekem a foglalkozás a DEFYvel, a fórumozás, mások segítése egyfajta hobbi, de most kell a szünet, mert a felsorolt apróságok, ha csőstül jönnek, sokat kivesznek az emberből. Aki nem hiszi, egyszer vegyen a vállára egy topikot. :)

Új hozzászólás Aktív témák