Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pete_21

    addikt

    válasz jazzkifli #18014 üzenetére

    "Ha jól értelmezem, akkor ez az új kernel mizéria azt jelenti, hogy felteszem az új kernelt és onnantól kezdve a CMX vonal nagyságrendekkel jobb lesz?"
    Elméletileg igen. :) Akik feltették, azok azt mondják, hogy nagyon pörgős lett a rendszer, és a ramhasználat is nagyon korrekt lett. Olyasmi lett szerintem, mint GB alatt.

    "Ha fenn van az új kernel attól még tudok CM7/WIUI-t feltenni?"
    Úgy tudom, hogy csak a JB alapú Android megy az új kernelen.
    Persze kernel visszaállítás után fel lehet tenni CM7-et, WIUI-t is.

    "Várhatóan mikorra tisztulhat le ez a kernel verzió és mondhatjuk azt, hogy bátran használhatjuk?"
    Jó kérdés. Remélem, hogy hamarosan. Szerintem néhány hét, és már nagyjából ki lesz szűrve minden kezdeti hiba, és mindennapokban használható lesz. Legalábbis abból kiindulva, hogy Quarx mennyire pörgősen dolgozik. És a lényeg, a kernel végül is már készen van. :)

    (#18017) bepken: Köszi a választ! Lehet, hogy tényleg léglázható lesz. Viszont, javítsatok ki, ha hülyeséget mondok, de ez az új kernel nem arról szól, hogy megmarad az eredeti kernel is a telefonon, de felteszünk még egyet? És a 2nd-boot arra való, hogy az új kernelt töltse be, a régit hagyja figyelmen kívül. Tehát akkor megvan még a telefonon az eredeti kernel is, ha netán valami gáz lenne. Legalábbis én ebből indulok ki, ezért nem vagyok biztos benne, hogy téglázható lesz. :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák