- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsi
senior tag
válasz
trane08 #14383 üzenetére
Gyerekek!
Ne szapuljuk már a CM9, CMX teljesítményét! Az adottságokhoz képest nagyon is rendben van a rendszer sebessége, ha valaki veszi a fáradtságot az értelmes beállításhoz.A pletykák miatt tegnap délben feltoltam Quarx 0802-es ROM-ját és beállítottam a v6 sc értékeket. A szabad memóriám most 140-200 MB 97 telepített programmal. A processzort 1450 MHz-re állítottam BosstedAss govenor mellett. A sebességen nem sok változást látok a CM9 és CMX között.
Egy picit talán folyamatosabb és gyorsabb a menü animálása, ami pár percenként elgondolkodik 1-2 másodpercre.
Pontbuzik kedvéért lefuttattam az Antutu tesztjét is. 2820 pontot kaptam a végén.
Szerintem mindennapi használatra alkalmas. Az mind az 5 rádió működik benne hibátlanul és az összes telepített program elindul rajta. Ami meglepett, hogy a memóriakezelése drasztikusan jobb lett. Mind a 97 programot elindítottam egyesével a Google alkalmazásai után és semmi fagyást nem tapasztaltam. Picit belassult a 3-4. alkalmazás indítása körül, de tisztességesen végigküzdötte azt a félórátDehogy legyen negatív is. Egyedül az asztal beállításait hiányoltam, hogy a 7 képernyőből 5-öt kilőjek vele, de ez sem várat sokáig magára szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged