- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
válasz
zsoltzsolt #1227 üzenetére
XDAn láttam egy taskeres megoldást, elvilrg root se kell hozzá. Majd ha a kezemben lesz a telefon, teszek vele egy próbát.
-
prolad
addikt
Valahogy nem áll össze a dizájn, olyan mint valami prototípus, z2 play gyöketsen nem változott, mégis egységesebb és szebb az egész. Itt is egyedül az ujjlenyomatolvasó formájával nem tudtam korábban megbarátkozni, az még oké, hogy négyzet, de még kicsi is, nagyon nem illik oda. De ez legyen a legnagyobb baja.
-
prolad
addikt
válasz
ghiottone #1223 üzenetére
Mindegy, valahogy megoldom, olyan áron találtam, hogy annyiért nem lehet kihagyni. Veszek még mellé egy incipio offgridet, azzal meglesz a nagy akksi meg a vezeték nélküli töltés, a többi része meg rendben van a Znek. Amilyen csúnyácska szegény, még attól se kell félnem, hogy ellopják vagy iPhone-nak nézik
-
prolad
addikt
Sziasztok
Tervezek visszatérni a moto z-re, arra lennék kíváncsi, megkapta már azt a megoldást, hogy az ujjlenyomat olvasóval kiválthatóak a navi gombok? Ahogy nézem újabb motok tudják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest