Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valaki füllent az AMD CPU-k áremeléséről
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowX
őstag
válasz
ghiottone
üzenetére
Nem is tudom...a mostani N6P-ról visszalépés lenne (az akkut kivéve). Volt már dolgom ilyen mid-range procival, de nekem nem annyira jött be. Jó néhány tesztet olvastam erről a készülékről is, és a fejemben is megfordult. De jön a szokásos középkategóriás mizéria...mikor fogják rá a hardverre, hogy nem elég az új android frissítéséhez.
-
ShadowX
őstag
Erősen gondolkodóba estem, hogy vissza kellene térni a motorolához. Igaz, hogy az akku sovány, de ha hozzá pattint az ember egy battery packet, akkor már 4800mAh-ból lehet gazdálkodni. Tetszik, hogy elöl van az ujjlenyomat olvasó, plusz hiányzik az active display és az apró módosítások, amiket a moto a szoftverhez ad.
Az viszont aggaszt, hogy nem tudom mennyire lesz tartós a mágneses rögzítés. Esetleg akinek van ilyen készüléke megírhatná mennyire erősen rögzít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Formula-1 humoros
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Diablo 3
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ha megnézel egy disassembly videót, akkor láthatod, hogy lenne hely neki. Annyival meg nem lenne nehezebb, mint amekkora előnnyel járna.