- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowX
őstag
válasz
ghiottone #141 üzenetére
Nem is tudom...a mostani N6P-ról visszalépés lenne (az akkut kivéve). Volt már dolgom ilyen mid-range procival, de nekem nem annyira jött be. Jó néhány tesztet olvastam erről a készülékről is, és a fejemben is megfordult. De jön a szokásos középkategóriás mizéria...mikor fogják rá a hardverre, hogy nem elég az új android frissítéséhez.
-
ShadowX
őstag
Erősen gondolkodóba estem, hogy vissza kellene térni a motorolához. Igaz, hogy az akku sovány, de ha hozzá pattint az ember egy battery packet, akkor már 4800mAh-ból lehet gazdálkodni. Tetszik, hogy elöl van az ujjlenyomat olvasó, plusz hiányzik az active display és az apró módosítások, amiket a moto a szoftverhez ad.
Az viszont aggaszt, hogy nem tudom mennyire lesz tartós a mágneses rögzítés. Esetleg akinek van ilyen készüléke megírhatná mennyire erősen rögzít.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest