Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én úgy állítottam be, hogy 80%-on tartja a telefont a hátlap, amíg le nem merül. Ezzel kihúz kb. egy napot, utána kezd csak tovább merülni a telefon 80%-ról. Nyaraláskor így nagyon jól bírta, egyszer sem kellett aggódnom, hogy lemerül, pedig sokat navigáltam, neteztem, fotóztam.
A 0% szerintem szoftveres visszajelzés, azt szolgálja, hogy a telefon ne meríthesse túl a hátlapot.
Viszont azt vettem észre, hogy a telefon ugyan gyorstöltős, de a hátlap nem, annak több idő is kell, míg feltöltődik (miután a telefon feltöltődött)
-
törölt tag
Én zenére most BT megoldást próbálok véglegesíteni, úgy tölthető is közben a telefon, meg hát nem vagy hozzákötve kábellel.
Szerintem tényleges 0%-ra nem tudsz lemeríteni egy ilyen akkut, a vezérlő elektronika nem engedné. Mondjuk ha le van merülve, és utána még hagyják állni sokáig, akkor az önkisülés viheti lejjebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Windows 11
- iPhone topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest