- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Indulhat a hardverparti!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAID
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én úgy állítottam be, hogy 80%-on tartja a telefont a hátlap, amíg le nem merül. Ezzel kihúz kb. egy napot, utána kezd csak tovább merülni a telefon 80%-ról. Nyaraláskor így nagyon jól bírta, egyszer sem kellett aggódnom, hogy lemerül, pedig sokat navigáltam, neteztem, fotóztam.
A 0% szerintem szoftveres visszajelzés, azt szolgálja, hogy a telefon ne meríthesse túl a hátlapot.
Viszont azt vettem észre, hogy a telefon ugyan gyorstöltős, de a hátlap nem, annak több idő is kell, míg feltöltődik (miután a telefon feltöltődött)
-
törölt tag
Én zenére most BT megoldást próbálok véglegesíteni, úgy tölthető is közben a telefon, meg hát nem vagy hozzákötve kábellel.
Szerintem tényleges 0%-ra nem tudsz lemeríteni egy ilyen akkut, a vezérlő elektronika nem engedné. Mondjuk ha le van merülve, és utána még hagyják állni sokáig, akkor az önkisülés viheti lejjebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Béta iOS-t használók topikja
- Energiaital topic
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dacia topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest