- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mater799
csendes tag
Ha bedől a rezsicsöki és piaci áron kapja a lakosság az áramot akkor kb. csak a leghatékonyabb kártyák maradnak profitképesek de gyérebb árfolyamnál már azokse.
A lopottárammal üzemeltetést persze nem számolva.[ Szerkesztve ]
Ha kell valami akkor keress privátban itt az oldalon vagy írj egy sms-t.:) Crosshair VII Hero | R9 3900X | 32GB 3600 CL16 Trident Z | RoG 5700XT | Samsung 870EVO 1TB | Samsung 860QVO 1TB | WD Green 3TB | Cooler Master MasterWatt Maker 1200 Titanium | Fractal Design Meshify S2 TG
-
mater799
csendes tag
Rengeteg dolog van amire rálehetne húzni ugyanezt.
Ha én nem csípem mondjuk az F1 et akkor skandáljam azt hogy tiltsuk be mert hogy mennyire környezetszennyező és nyersanyagpazarló? Vagy az asztalosok / ácsok ne használjanak faanyagot helyette mondjuk dolgozzanak újrahasznosított műanyaggal? Ne rendeljünk semmit a világ túloldaláról mert mondjuk van közelebb is csak jóval drágábban?
Felesleges belemenni szerintem ahány ember annyi vélemény ami meg ugye olyan mint a $egglyuk mindenkinek van...
Az a helyzet hogy a bányászat jövedelmező az állami szektornak / nemcsak nálunk / elvégre bárhogy nézem a szükséges eszközök mindegyike import amin legalább van egy 27% os áfa de még lehet vám is / nincs infóm a témában / aztán van az a bizonyos 15% adó mellé még.
Tegyük fel ezt mind elcsalja az ember ami jólhangzik elsőre DE amikor a profitot elkölti a bányász bármire akkor ugyan úgy csordogál az a 27% / termékfüggvényében ez ugye vagy több vagy kevesebb / innentől nem érdekük különösebben piszkálni a témát.
Szerintem kivitelezhető a felelős cryptózás a megfelelő alternatív energiaforrások használatával ha pedig az ember mégis úgygondolja hogy ez esetleg nem elégséges akkor még mindíg támogathatja mondjuk a teamtrees-t vagy más szervezetet a bevétele választott részével.
Ugyanígy a szabályozások ésszerű és minden érintett számára megfelelő kidolgozása is kivitelezhető lenne ha értelmes és hajlandósággal rendelkező emberek lennének a megfelelő helyeken akkor megoldódnának a '' vadnyugati '' problémák a szektorban.
Ha kell valami akkor keress privátban itt az oldalon vagy írj egy sms-t.:) Crosshair VII Hero | R9 3900X | 32GB 3600 CL16 Trident Z | RoG 5700XT | Samsung 870EVO 1TB | Samsung 860QVO 1TB | WD Green 3TB | Cooler Master MasterWatt Maker 1200 Titanium | Fractal Design Meshify S2 TG
-
mater799
csendes tag
válasz Milan499420 #48 üzenetére
ilyen alapon mondhatná azt is az nv hogy emeljük meg akkor a Geforceok árát ugyan arra a szintre mint a bányászkártyákét elvégre a gamingből / streaming - videózás - stb. / is csinálhat bevételt az ember nemcsak a bányából...
Geforce = gaming - Akkor az is ugyanúgy '' csal '' aki mondjuk videoexportnál használja ki a folyamat felgyorsítására a kártyája teljesítményét? Csak azért mert mondjuk kezdő tartalomgyartó az ember akkor már beugrónak vegyen magának egy vagy több Quadrot? Szerintem ennyire '' fekete-fehérben '' nemlehet megítélni a világot.
-
mater799
csendes tag
válasz macilaci78 #20 üzenetére
Amit ha nem tölt fel akkor nem is lenne semmilyen ügy.
Bár szerintem megússza kb. egy kis birsággal de lehet még annyit se kap.Ha kell valami akkor keress privátban itt az oldalon vagy írj egy sms-t.:) Crosshair VII Hero | R9 3900X | 32GB 3600 CL16 Trident Z | RoG 5700XT | Samsung 870EVO 1TB | Samsung 860QVO 1TB | WD Green 3TB | Cooler Master MasterWatt Maker 1200 Titanium | Fractal Design Meshify S2 TG
-
mater799
csendes tag
Ha veszek egy autót akkor nem én döntöm el hogy mikor vagy hova megyek vele? / kijárási tilalmat vagy határzárat vagy magánterületet esetleg egyéb elborult ötleteket figyelmenkívül hagyva /
Ha megtalálod a felhasználási feltételeknél azt a részt ahol az nv nem engedi / tiltja a bányászatot kérlek dobj egy képet.
Ha annyira zavarná őket a dolog akkor gondoskodtak volna róla hogy véletlenül se lehessen '' sima '' kártyákkal csákányolni.
-
mater799
csendes tag
Ha nem lenne alkalmas rá akkor nem futna rajta az algo és nem csak korlátozottan. Vagy hogy kicsit továbbvigyem a dolgot az lhr mint '' funkció '' csak az eth bányászattal foglalkozott és semmi mást nem limitált.
-
mater799
csendes tag
Nekem úgy van meg a story hogy hw ÉS sw védelemként adták ki az lhr-t annó így cseppet '' csalódott '' vagyok a sikerrel kapcsolatban.
Abban viszont pingvin kolegának adok igazat hogy ha már megveszek valamit ami alkalmas valamire akkor mint tulajdonos had dönthessem már el hogy akarom-e használni az adott célra vagy sem pláne ha már x szeres szorzós áron vettem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest