Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
A Raiden gyilkos hugi igazán szimpi. Tudja vki ki ő?
-
pauliboy23
senior tag
válasz
pauliboy23 #7 üzenetére
Michael Jai White* sorry.
-
pauliboy23
senior tag
Jó lenne már egy rendes mozifilm, az 1995-ös nem volt rossz, a 97-es azt hagyjuk inkább. A mai technológiával azért komoly lenne. Michael Jay White-ot meghagynám azért mint Jax
-
wolfman
veterán
Nem is, csak nem állja a begyógyszerezést. A kemikáliák a Reptile reszortja.
Jó a karakter, csak a történet kicsit értelmetlen. Beleszületik egy elmegyógyintézet udvarára, majd ott befoják, kezelik, majd a szabadulás kulcsa az hogy meg kell haljon így újra születik a kínai negyedben. Elég gyengus. Bár én hang nélkül néztem, valami kimaradt volna?
-
AS
félisten
Azért Raiden ennyire nem gyenge....
-
ribizly
veterán
Kellemes lesz. Bár láthatóan nem akarnak olyan kinézetet kölcsönözni a karaktereknek, mint amilyenek a játékokban voltak. Szóval Baraka nem nagyon hasonlított az "eredetire", de most Raiden sem éppen olyan (szóval nem éppen egy borostás muksót képzeltem volna ide, hanem mondjuk Christopher Lamberet
). Mindenesetre remélem ez csak valami pilot féleség, és ha elegen nézik, akkor kapnak megfelelő összeget, hogy elkezdhessenek valami rendes sorozatot.
-
olbaidhun
őstag
Jó kis sorozat ez, kezdem megszeretni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest