Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
Az Adreno 300-as sorozat támogatja a 3.0-s API-t, nálam Xperia SP-n (Adreno 320) simán fut, és nagyon jól bírja, 100 gemet hozzáadva sikerült csak 25 alá tolni a frameratet.
-
DMG
senior tag
OS szinten 4.3-tól támogatott az ES3.0 nem lehet hogy ott van a baj az S4-el és társaival?
-
Kristof93
senior tag
Rigid Gems neven letoltheto a gyurus program pcre; barmilyen dx11es gpu eleg neki es meg jobban is nez ki mint az opengles. Egy kezdetleges sugarkovetesre van epitve.
-
Szerintem sikerült itt is túlzásba esni a mozgás elmosás, mélységélesség és a ragyogás effektekkel. Néhány sör és különböző pszichedelikus szerek használata után lehet így látnak a motor készítői, de néha azért józanon és tisztán is tervezhetnének, hogy a normál emberek ne kapjanak rögtön hányingert, amikor játszani kezdenek.
-
tomas51
senior tag
Azért nem, mert úgy tudom hardver nem, a tegra k1 meg 805ös sznapi fogja támogatni open 3at.
-
Zamek_Zorg
újonc
Ha jól látom csak az alábbiakkal megy: Nexus4、Nexus5、Nexus7、Xperia Z Ultra、HTC One max、HTC One
Nem értem pl az én Z1-emre mér nem tehetem fel ha kb ugyan az van benne mint az ultrában...
-
banhammer
veterán
Note 3 nem kompatibilis a programmal.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az OpenGL ES 3.0-s API-ra épülő tesztprogram a Silicon Studio fejlesztői csomagjának képességeit reklámozza.
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest