- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fujifilm X
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probiker
aktív tag
válasz
Mákos7észta #12 üzenetére
Összvisz 1db venti van benne. Egyáltalán nem csörög vagy búg. Tipikus gép hangja van, és nem is hangos.
Most épp dvd-t írók, és semmi rezgés(#10) tomcs: CD lejátszót már többet láttam HTPC-nek átépítve, itt jön a plána. Kerestem neten és nem találtam olyat ahol Videomagnot alakítottak volna át. (mondjuk attol még lehet, hogy csináltak már csak én nem találtam róla semmi infót neten)
-
Probiker
aktív tag
válasz
Mákos7észta #8 üzenetére
Táp modding lájtos lesz, csak egy dobozt fog kapni a meglévő burkolatra
A fadarab pedig azért kellet, hogy ne az alaplapon legyen a súly!! Az tartja a winyót és a dvd írót is, pár milivel lap felett van.
Amúgy megvan a video kapcsolója is
Elektromos hulladék kérem szépen még itt van a szobám sarkába egy zacsiban -
Probiker
aktív tag
Táp eltüntetésére már van pár ötlet. Ha nem lesz kisebb akkor tápot is moddingolom
Reset gomb meg szerintem felesleges is, mondjuk a dvd író eject gombját szívesen kivezetném az előlapra, de azt nem tudom, hogy lehetne megoldani??(dvd rw-n nyákon van egyből a kapcsoló, hogy tudnám elvezetni? nekem semmi ötlet.....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest