Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor81
senior tag
Szia !
1 tunerrel max. azt veszed fel, amit nezel... A merevlemezesek tudnak korabban felvett anyagot, vagy optikai hordozot lejatszani, mikozben rogzitenek. A 2 tuner teljesen elfogadott es mar vagy 30 eve letezo dolog (PIP-es TV) es a mai vilagban teljesen indokolt es alap kellene, hogy legyen, hiszen egy jo kabel, vagy muholdas elofizetes eseten akar 100 csatorna is lehet, amibol mondjuk 15 ertekes, ezeken lehet egyszerre 2 felvetelre erdemes musor. A 3 tuner a felsokategoria kivaltsaga, hiszen valami pluszt kell nyujtania. Aki ilyen masinat vesz, valoszinuleg komoly TV-t birtokol, amiben szinten van 2 tuner, szoval nem maradhat le semmi "ertekesrol". Nekem is van Pana HDD-s DVD irom, amit imadtam az analog korszakban, ezert szerettem volna beszerezni a jelenlegi csucs Pana modellnek az elodjet (BST820), de hazankban nem elerheto es nem tudtak garantalni, hogy kezeli a hazai szolgaltatok kartyajat.
Udv.: V.
-
Bundyta
tag
"Rendelkezik három beépített digitális tv tunerrel, ... így egyszerre akár két műsor párhuzamos rögzítése is megoldott, úgy hogy közben a felhasználó egy harmadikat néz a csatlakoztatott megjelenítő eszközön."
Valaki kérem világosítson fel!
Mi ebben a nagy dolog? Van otthon egy Pana DVR-em, igaz, csak SD műsor rögzítésére képes és DVD-re tud kiírni, no de sohasem volt gond, hogy:
- felvétel közben lejátszott DVD-ről, vagy HDD-ről valamit
- felvétel közben más csatornát is tudtam nézniTehát minek a három tunner? Egy miért nem elég?
Köszönöm szépen!
-
fojuzer
aktív tag
Nos légyen Kb tán mireideér,forgalmazzák,hazánkban! 830USD= 207.000.-HuFt ma! Na igen sorbaállás nem lészen érte a mi boljainkban! Csoroknak csak képet nézni,hirt olvasni lehet!

-
Viktor81
senior tag
Szia !
Igaz, de szerintem nincsen olyan elethelyzet, amikor 2-nel tobb tuner kell egy TV-be. Regen rossz, ha egy csalad leul a TV ele es mindenki mast akar nezni, mikozben szeretnek felvenni azt, amit senki nem nez... Ez mar olyan szintu sznobsag (inkabb betegseg), amivel meg a japanok sem szamolnak. Amennyiben pedig van ilyen elborult gallery, akkor csengessek ki szepen azt a (nalunk) 260e Ft-ot es vegyenek egy ilyen rogzitot, igy 3 musort is felvehetnek, mikozben a TV-n 2 masikat neznek...
V.
-
glutamin
őstag
Ma már annyira fillérbe kerül egy tuner, hogy tényleg pakolhatnak bele többet is. Nekem az autórádióban van három és érezhetően jobb eredményt produkál mint a régi.
-
cannibal
senior tag
Ez már komoly! Kérdés mit tudnak a tunerek? (dvb-c?)
-
törölt tag
Sorozat függőknek kötelező darab lehetne ezekkel a funkciókkal

-
-=MrLF=-
senior tag
Jó ötlet ez a három beépített digitális tv tuner nem is értem a tévékbe mér nem rakják bele alapból, inkább ez mint a 4K. Gyerek nézheti a tabon a minimaxot, feleség egy másikon a főzős csajos műsorokat én meg nézhetném végre a sportcsatornákat a TV-n
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Autós topik
- PR-Telecom
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 2025 - A Steam legnépszerűbb és legkelendőbb játékai
- További aktív témák...
- NAD C700 all in one erősítő és streamer
- VIABLUE NF-S6 AIR T8 analóg IC High End Dual Mono pár - 2X1m
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- Eladó egy Questyle CMA 12 Master referencia fejhallgató-erősítő és high-end DAC
- Ibasso DX180 1 hónapos Muzix-tól
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)