- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Nyilván ha valaki most vesz monitort, 1080p-t vesz, nem is nagyon van más. De a meglévőt akkor sem sokan cserélik le. CRT más, azt igen, de LCD-t azért már ritkábban.
A felbontás a másik, amiért még ragaszkodok a monitoromhoz: szoktam játszani, de nem annyit, hogy beleöljek csomó pénzt egy erősebb CPU-ba meg komolyabb videókártyába. Így ideális az APU, mert az IGP 1280*1024-ben vígan elboldogul szinte mindennel, míg ugye full HD-ban már nem megy neki olyan könnyen - bár nem is ez volt a szempont a megalkotásakor, az csak egy kellemes grátisz, hogy kellően erősre sikeredett ahhoz, hogy értelmesen, kompromisszumokkal játszani is lehessen.
A nekem fogyasztás sem mellékes, nem is az éves megtakarítás miatt, hanem az UPS miatt, bár erősebb konfigurációt is elbírna, de egy i7+HD79xx kombináció már lehet, hogy nem lenne jó neki. Áramszünet, áramingadozás, miegymás, nyugodtabb vagyok, mióta UPS-re van kötve a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest