Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
szilagyiv #18 üzenetére
Nem kell olcsóbban adniuk, mint ahogy az nVidiának se kell olcsóbban adnia a XGT680-ast a 7970-esnél, hiába gyengébb. Annyiért adják, amennyiért megveszik.
Egyébként ne hidd ,hogy a konkurensek ipari célú megoldásai olcsóbbak, mint a VIA cuccai.
Tényleg ekkora piaca van az ipari robotoknak?
A beágyazott rendszerek piaca nagyobb, mint az ipari robotoké. Ilyenek mennek a nyilvános terminálokba, a CNC-gépekbe, és kb minden bonyolultabb automatizált gyártósorba.
Gondolj bele, hogy minden bankfiók bejárata közelében mellett van 2 ilyen. Egyik az ATM automatában, másik bent a sorszámosztó terminálban. Azok is számítógépek... És ez csak a bankfiókok. Hányezer van belőle csak az országban...
sz: Mielőtt berobbant a konzumer piacra az SFF láz, én már azon gondolkodtam, hogy lehetne összehozni a legkisebb izomgépet. Rá is találtam a piac első mITX alaplapjára, ami 775-ös foglalattal és teljes értékű PCIe x16-os csatlakozóval bírt. Egy ipari lap volt, az iBase MI900-as. Több, mint 300€ volt az ára áfa nélkül.
Szóval ennyit arról, hogy az Intel megoldásai olcsóbbak... Pedig ebbe még proci sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asustor NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sorozatok
- Google Pixel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest