Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pontosan ezt csináltam én is (bár én az asztali gépemben is megtartottam biztos ami biztos alapon a vinyókat és ssd-ket, de leginkább csak azért, hogy nehogymár' ne legyen elég tárhely az asztalimban). Az asztali gépemben lévő vinyókon és ssd-ken főként játék vagy olyan munka van, ami azért mindig jó ha megvan lokálisan, de alapvetően nem nagyon hullámzik már a szabad hely az asztalin.
Minden fontos adat (amit védeni akarok hardver meghibásodástól), fotók, doksik meg minden média megy az épített unraid szerveremre. Egyrészt megy rajta egy plex, szóval bármelyik rajta lévő filmet, sorozatot bármelyik eszközömről bárhonnan elérem, másrészt a megjelölt könyvtárak tartalma azonnal megy offsite backupba (backblaze). Csak azt tartom lokálisan valamelyik eszközömön, aminek az elérése nem elég ha gigabit (plusz van még pár virtuális gép a szerverben lévő ssd-ken)
Amúgy technikailag most az unraid szerver sync-eli bizonyos könyvtárait egy 4 meghajtós syno nasra is, mert még nem bíznám az életemet az unraid szerveremre, a syno meg éveken át megbízhatóan szolgált, szóval még nem értem meg rá hogy elengedjem, de kezdtem szűkösnek érezni a kb 10TB-t amit a syno nyújtott
De úgy hogy naponta sync-elődik a kettő, igazából megvan minden, akár több helyen is, ha az egyik épp kiesne
Van ugyan hbo meg netflix előfizetésem, de gyűlölöm ha a megnézendő film pont egyiken sincs rajta, ezért fontos a plex
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Windows 11
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest