Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Úgy látom még senki sem említette, csak a funcomon pörög mindenki
[link]
Gyk: a petroglyph az eredeti Westwood, azaz Dune2, 2000 és emperor. Lehet a legjobb helyre kerülnek a jogok
BTW az EA is őket kérte fel a C&C remasterre, mert ők is rájöttek, hogy ott van a legjobb helyen. Ez lehet nagyon jó referencia is egy új Dűnéhez. Bár egy remaster bőven elég lenne. -
GodGamer5
addikt
Nyílt világú multiplayer... Köszi akkor ezt is szkippelem. Ennyire nehéz lenne a régi stratégiákhoz egy méltó Rts utódot csinálni. Tudom bázisépítős rts-re nincs igény...
-
Cyrin
addikt
na tessék, feltettem linuxra dosbox-al, oszt most nem tudom abbahagyni. elég!
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #36 üzenetére
Volt egyszer egy Deadpool...
-
l.skywalker
titán
válasz
#00137984 #35 üzenetére
Nem tudnám ezt kijelenteni, hogy párhuzamos a dolog. A JC-nek csak egy szűj rajongói bázisa volt, arra nem lehetett számítani, hogy ők elviszik a hátukon a kiadásokat. A SW esetében ez boritékolható, hogy ha nem a filmek, akkor a merchandising behozza a tripláját még egy Holiday Special-nak is. A JC egy próbálkozás volt. Az idegen lények ábrázolásából számomra az derül ki, hogy a fiatalabb 16 év alatti de inkább a 12 év körüli korosztály lehetett a célcsoport, de őket sem érdekelte. A Disney ezzel még meg akarta tartani a családbarát vonalat, ezután már végképp elengedte és most már ott tartunk, hogy Deadpool is már hozzájuk tartozik
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #34 üzenetére
Akkor a Disney STAR WARS univerzum mekkora bukta lesz a végén...
-
l.skywalker
titán
Igen. Az elmúlt 10 évet nézve az volt a legnagyobb, de lehetetlen pontosan kiszámítani, mert a film elkészítése ~264M dollár volt és ehhez képest egész szépen teljesített, hozott ~285M-t. Azonban az a "pletyka" járta, hogy a Disney ráköltött még majd 150-200M-t a reklámra, merchandise-ra stb. és ezeket nem fogja és tudja visszahozni. Jelen tippelések szerint olyan 133-218$M-s veszteséget termelt, ami kábé a második rész előállítási költsége lenne
-
Cyrin
addikt
Düne 2, elkezdtük délután a koleszban, és hirtelen csak azt vettük észre, hogy hajnalodik
és itt be is fejeztem a játékos pályafutásom kb, volt még egy kis warcraft de ennyi...
azóta egyszer ujra játszottam.
-
b.
félisten
válasz
PowerBuldog #29 üzenetére
Azt hiszem az egyik legnagyobb anyagi bukta volt az utóbbi időkben holivúúdi szinten.
-
Szőrös
veterán
"Minimum három Dune játékot készít a Funcom" a Funcom, aha. Köszönjük szépen, akkor itt se lehet sok jóra számítani.
-
l.skywalker
titán
válasz
PowerBuldog #29 üzenetére
Szintén. Én a könyvek okán nagyon vártam és nem éreztem csalódást, mint azt a kritika és a közvélemény mondta.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #22 üzenetére
John Carter és az alapot nyújtó Edgar Rice Burroughs regények nem hétköznapi fantasy világát a kritikusok és a nézők kevés lelkesedéssel fogadták. A remek Tarzan regényeket szintén Edgar Rice Burroughs írói munkásságának köszönhetjük. Disney nagyobb sikerekre számitott, ezért sajnos a folytatás nem valósulhatott meg. John Carter szerintem többszőr is megnézhető filmfeldolgozás. Az 1984-es Dűne filmnek több változata létezik, mert David Lynch rendező filmjét szintén ennyire vegyesen fogadták.
-
törölt tag
Dune: The Battle for Arrakis. Én ezt a SEGA Mega Drive konzolon játszottam. Lényegében a Dune II konzolos változata. Nehéz is volt ezt végigjátszani, mert a régi konzolos játékokhoz nem volt mentési rendszer...
-
Medocsabi
addikt
Az új Elder Scroll rész megszellőztetésénél az állam leesett, ennél konkrétan libabőrös lettem
ATYA
ÚR ISTEN
!!
Dune 2022 -
Georgeester
csendes tag
Kíváncsi vagyok én is mi lesz belőle.
Filmben a Hallmarkos tetszett igazából. Játéknál meg a Emberor: Battle for Dune-be ment bele a legtöbb idő.
Talán még az ajándékba kapott kriszkésem is megvan valahol a vitrinbenHa a BR dolog nem cseng le és csak egy közepes játékot csinálnak, akkor azért lesznek páran akik meglesik. ÉS akkor már a filmet is sanszosan. Ráadásul ott létezik több adoptáció is, úgymond válogathat az ember
.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #22 üzenetére
Azért írtam a BR2049-et, mert azt csinálta Villeneuve, elég stílusos rendező, nem fog elrugaszkodni a bevett szokásaitól. Ott is azt várták volna, hogy franchise-t építhetnek majd köré, de nem így lett sajna.
Az biztos, hogy ennél nagyobb rövidtávú projektje a filmvilágnak nem volt 20 éve és nem is lesz egy darabig, ha megtámogatnák néhány minőségi játékkal, abból baj nem lehet. -
l.skywalker
titán
válasz
Bad Pritt #21 üzenetére
Az második rész volt és pont sikerült eltalálnia az első rész hangulatát. Nem az a heroic történet, ahol a kisfiú megmenti a világot. Inkább hasonlítanám akkor a Princess of Mars-hoz. Az eredeti könyvsorozat első része már kijött a 19. század elején. A Disney film John Carter címen pedig a 21. század elején. A könyv mai napig hatalmas, a film pedig megbukott (habár szerintem nem olyan rosssz). A Dűnénél is ez a kérdés. Ha eltalálja a mai közönség igényeit, lehet belőle egy sikeres alkotás. A történet önmagáért beszél, habár én azt mondtam volna, hogy előbb filmesítsék meg a Dűne Legendái trilógiát, majd csináljanak sorozatot az "Előjáték a Dűnéhez Trilógiából és utána csináljanak egy újabb verziót a Dűnéből. Az még nagyobbat szólt volna, de talán később is jó lesz a korábbi történetekhez nyúlni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #20 üzenetére
A BR2049 sem tudta behúzni az új generációt, szóval azért azt meglátjuk. Ez nem egy Harry Potter vagy egy Hunger Games sajna, ami szélesebb körben érthető és kellően felszínes.
-
Bad Pritt
félisten
Ha valamire könnyen rá lehet húzni a BR köntöst, az a Dűne. Én kíváncsi lennék rá, bár utálom magát a BR módot.
Amúgy részemről szerintem a valaha legtöbbet játszott single player játékom az Emperor: Battle for Dune, eredeti 4 cd változatban most is megvan valahol otthon, szóval ha jönne egy fasza rts, akkor akár még pc vásárlást is megfontolnék... Imádtam azt a játékot, nem tudom, miért.
-
Monoton
tag
Dune Battle Royale
Gondolom az új filmmel akarják behúzni a mai korosztályt a Dune világába. -
b.
félisten
Az a gond, hogy a mai fiatalok már nem tudják mi az a Dune . Ránk lehet szinte csak alapozni a Franchise részét. persze attól ha jól sikerül, bevonzhatja azokat is, akik nem ismerik a hátteret.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #9 üzenetére
Az elso az lesz.
-
Janus27
tag
Nem rossz Hír!
De az se lenne rossz, ha a régi játékokat elérhetővé tennék digitálisan, modern op rendszerekre!
-
törölt tag
válasz
philoxenia #2 üzenetére
Működhetne hasonlóan, mint a már létező 2 Dune RTS. Az a probléma, hogy erre a műfajra egyre kisebb a kereslet, ráadásul nehéz már benne igazán újat, kreatívat mutatni.
-
Hunpriest
senior tag
Hűha, feléled a Dűne frenchise? A multiplayer open world az egy újabb looter shooter lesz? Kíváncsi vagyok milyen játék ötletekkel állnak elő.
-
Zsír!
Egy tényleg jó RTS is jöhetne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Linux Mint
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest