- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Tudom kicsi vagyok, de amikor becsókolt a villám a gépnek és gyakorlatilag semmi gondot nem okozott, csak a hálókártya lyukadt ki, kapott is új különálló kártyát és ugyanazt a lapot, hogy ha még nyűgje lesz azonnal berakom alapon. 1hónap múlva nyűgje lett és alaplapcsere - probléma nem oldódott meg, ezért egy kölcsön gépet raktam át az enyémbe alkatrészenként mire végül kijött hogy a táp megfőtt mert instabil.
Ekkor megszületett a szünetmentes illetve szünetmentesek 5lete ami akkoriban egy full extrás monitoros irodai gép árát emésztette fel, ugyanis egy line-interactive konstrukció visz szinte mindent, a PC-t dedikáltan egy on-line UPS. Van még ezen kívül védelem és még a villanyórába is került úgymond közepes védelem. Utóbbi már nem csak a PC-ért hanem mindenért. 2-3évente cseréltem az UPS korszak előtt tápokat mert egyszercsak nem indult a gép.
A komolyabb UPS korszakban még nem volt táp csere, mert a hálózati szarságok nem cseszegetik a PC-t a többi dolgot meg nem zavarja ami a másik fejletlenebb UPS-en van...
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest