Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz Reggie0 #109 üzenetére

Tudom kicsi vagyok, de amikor becsókolt a villám a gépnek és gyakorlatilag semmi gondot nem okozott, csak a hálókártya lyukadt ki, kapott is új különálló kártyát és ugyanazt a lapot, hogy ha még nyűgje lesz azonnal berakom alapon. 1hónap múlva nyűgje lett és alaplapcsere - probléma nem oldódott meg, ezért egy kölcsön gépet raktam át az enyémbe alkatrészenként mire végül kijött hogy a táp megfőtt mert instabil.

Ekkor megszületett a szünetmentes illetve szünetmentesek 5lete ami akkoriban egy full extrás monitoros irodai gép árát emésztette fel, ugyanis egy line-interactive konstrukció visz szinte mindent, a PC-t dedikáltan egy on-line UPS. Van még ezen kívül védelem és még a villanyórába is került úgymond közepes védelem. Utóbbi már nem csak a PC-ért hanem mindenért. 2-3évente cseréltem az UPS korszak előtt tápokat mert egyszercsak nem indult a gép.

A komolyabb UPS korszakban még nem volt táp csere, mert a hálózati szarságok nem cseszegetik a PC-t a többi dolgot meg nem zavarja ami a másik fejletlenebb UPS-en van...

IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák