Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
marositech
senior tag
Virtualizálás miatt i7-esre kellene váltanom 4 mag/8 szál miatt és 8GB ramra.
Mini ninja szerintem belefér mert jókora hely van gyári cooler felett. Mondjuk lemérem majd.
A te házadat is kinéztem anno, csak az volt a baj vele, hogy hosszú.
Igaz az enyémbe már nem pakolhatsz bele pl. GTX 260-as kártyát. Bár aki gamezni akar, az úgyis nem itx-ben gondolkodik -
marositech
senior tag
Amúgy én azért választottam ezt a mini-itx formátumot, hogy feltudjam rakni a polcra.
Szó szerint értendő, lehet röhögni, nem a földön van és nagyon igényesen a polcon virít, odaszületett.
Először HTPC-re gondoltam, legyen a 82-es TV-mnek valami jó kis lejátszó gépe.
De aztán továbbmentem:
Eza gép most
- Letöltőgép
- Médialejátszó Full HD mkv stb.
- És ami nekem fontos volt: virtualizálás. Több OS meg minden, munkámból adódóan kellett tesztelnem meg stb. gyakorlatilag egy mini szerver.
Szóval van egy vasam amit gond nélkül b*sztatom.
És van egy asztali gépem amin írom nektek az üzit, az nem fogja bemondani az unalmast.
Mindezt 110k-ból gazdálkodtam 1 éve.
Oda nem kell beviteli eszköz, simán logmein vagy remote desktop és mehet a buli. -
marositech
senior tag
Bastajóírás! Gratula!
Én 1 éve csináltam egy mini-ITX-es gépet.
C2Q és zotac alaplappal.
És én a silverstone ház mellett döntöttem. Sokkal jobb választás volt.
Én is tervezem áttérni a 1156-os foglalatra azzal az alaplappal ami neked van.
Egy sytche ninja mini jó választás erre a konfigra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest