Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Underground2 #95 üzenetére
A routeredben lesz a gond, amit irtál egy 6e Ftos tplink röhögve megoldja
-
kovy79
őstag
válasz
Underground2 #101 üzenetére
Neked szerintem semmi szükséged ilyen tűzfalra. Egy normális, jól beállított router röhögve kezel 25/10-es netet.
-
MrSealRD
veterán
válasz
Underground2 #101 üzenetére
Ezt írtam korábban: [link]
Talán segít egy kicsit, hogy más szemszögből nézd a dolgot.Én most éppen nagyon keresem mi lenne a jó...de eddig nem vagyok elégedett a kínálattal...vagy drága...vagy szar cuccokat látok...
-
MrSealRD
veterán
válasz
Underground2 #97 üzenetére
Nagyon nem néztem utána, de szinte biztos, hogy meg kellene birkózni ezzel a feladattal...
Ahogy láttam elég sok "érdekes" helyzet adódik ezzel a routerrel. Érdemes szétnézni a topikjában illetve a beállításokat helyretenni. Talán megoldódik. Ha nem akkor ezzel kizártad ezt a lehetőséget és mehet szervízbe...
-
MrSealRD
veterán
válasz
Underground2 #95 üzenetére
Több lépés is szóba jöhet...
Milyen routerről van szó?
1. Lehet egy firmware frissítés megoldaná...
2. Ha nem akkor még előfordulhat, hogy valami nem jól van konfigurálva.
3. Esetleg bedöglött és gariztatni kell...Ez a cucc többszörösen teljesíti a te követelményeid...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest